Most akkor érdemes egy démonnal alkut kötni vagy nem?
Valahol azt írják nem,mert ha kijössz a csillagból megölhet, valahol meg azt írják hogyha 6évig teljesíti minden kívánságod és csak utána visz el miért ne.
Na most meg merjem csinálni vagy ne?:/
én megtettem és különösebben nem érdekel ki hiszi el és ki nem.
és sajnos megbántam hogy megtettem,azóta egyfolytában félek,hogy vajon hogyan tovább,bántani fog-e ha alszom vagy egyedül vagyok..ezen jár az agyam egész nap..
tudom magamnak csináltam..
érdekelnének a pontos körülmények, hogyan csináltad, mi történt. A kérésed és a rá adott válasz nem.
Könnyen lehet hogy csak feleslegesen paráztatod magad, ha akár priviben megírod a tapasztalataid, lehet hogy meg tudom mondani, van-e okod félni( mit tehetsz ), vagy megnyugodhatsz.
Ha esetleg párbaj lesz belőle: hajrá Bata Zoard!
Ez az IQ teszt elég gyenge ami az intelligencia mérésére. Nostro the overlord, miért nem töltöd ki ezt?
Ez egy "kicsit" hitelesebb, tekintve, hogy a Mensa egy világszervezet és nem is akár milyen!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!