Most akkor érdemes egy démonnal alkut kötni vagy nem?
Valahol azt írják nem,mert ha kijössz a csillagból megölhet, valahol meg azt írják hogyha 6évig teljesíti minden kívánságod és csak utána visz el miért ne.
Na most meg merjem csinálni vagy ne?:/
Tényleg nem vagy épp... erre mondják azt hiszem, hogy ne vitatkozz hülyékkel mert legyőznek a rutinjukkal. Még mindig csak ismételni tudom önmagam:
Itt a link, de neked külön szedem mert úgylátszik annyira hülye vagy, hogy még a jóra rákattintani se tudsz: [link] ( http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1341.. )
És még mindig nem láttam semmilyen képet rólad, hogy ennyire elvagy szállva a testi adottságaidtól. Maszturbálj a képemre nyugodtan nem zavar de én itt befejeztem.
nem tudom en szerb vagyok de az ep az nem 1 p ???
Nostro te nem facebookro szedted ??? vagy google ???? ekkora faktor vagy nem adottsag edzes ???? ne felj megcsinalom a teszted de iskolaba kell mennem !
:///
ez neked szól...
majd ha ismerlek kicsit...bocs..
am meg nah mind1, mindenki azt csinál amit akar!
szálljatok le rólam..-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!