Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik Isten? Imádkozzak?

Létezik Isten? Imádkozzak?

Figyelt kérdés
Nem tudom sem a létét, sem a hiányát bebizonyítani. Többféle vallás van, más-más Istenben és túlvilágban hisznek...
2010. nov. 27. 15:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen egyértelmű...mivel az anyag folyamatosan változik, tehát szükség van valamire, ami önmagában teljes és változatlan, hogy alapot szolgáltasson a változásoknak...ez Isten, de nevezzük el Elmének, és képzeljük el úgy a dolgot, hogy hirtelen berobbantotta gondolataiban az anyagot, úgymond meggondolta(nyilván elég precízen), mint amikor nekünk reggel berobbannak a gondolataink az elméinkbe ébredésnél...és hopp, kész a Nagy Bumm. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. dec. 8. 15:53
 32/41 anonim ***** válasza:
Igen létezik, fen csücsül egy felhőn és nézi focimeccset.
2010. dec. 9. 15:27
 33/41 anonim válasza:

nem hiszek benne, mégis mi bizonyítaná?

inkább magadba higyj, többre mész vele :)

2010. dec. 12. 12:06
 34/41 anonim ***** válasza:
Én abban nem hiszek hogy Isten maga a szeretet, meg hogy nem büntet, ennek ellentmond gyakorlatilag Ádám és Éva sztorija. Ha olyan marhára szeret minket, akkor miért van az hogy Éva és Ádám (CSAK ŐK, NEM MI!!) csak beleharaptak abba a nyomorult retkes almába, már minket BÜNTET azzal hogy ilyen nyomorultul kell élnünk. Én amúgy hiába imádkozom hozzá, bennehagy a szarban. Ennek ellenére rovábbra is hiszek benne. De a kérdésre válaszolva: nem a mi dolgunk hogy eldöntsük helyetted.
2012. aug. 26. 14:52
 35/41 anonim ***** válasza:
Bocsánat ha valakit megsértettem ezzel a válasszal, de jogom van a vélemény nyilvánításra.
2012. aug. 26. 14:57
 36/41 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az előzővel.

És persze sokan be is veszik....

Én egy Isten nagyon intelligensen képzelek el aki tényleg igazságos .

És itt jegyezném meg hogy az igazság nagyon relatív.

pl.: Az egyház az igazság meg az isten nevében gyilkolt sokakat.....

2012. aug. 27. 19:03
 37/41 anonim válasza:
isten nem létezik és ne imádkozz mert attól még nem laksz jól , inkább gondolkodj normálisan és az életeddel foglakozz isten meg a többi kitaláció helyett .
2013. febr. 2. 08:14
 38/41 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy, csak feltételezem, hogy fiatal, és ezért azt tudom ajánlani, hogy menj el keresztény ifjúsági programokra és ne egy misére ülj be, mert ott nem biztos, hogy érezni fogsz bármit is. Tudnod kell a dolgok miértjét, hanem nem úgy fogsz rájuk nézni ahogy kéne. Én hiszek benne, és örülök, hogy ilyen életet folytatok.:) Létezik! Jézus él!:)
2014. máj. 3. 21:32
 39/41 Tia14 válasza:
Jaj nekem olyan buta valaszokat adtok, főleg Katy perey nem fog a megtéréshez vezetni, de az ő szülei hívők. Én is az vagyok, légy te is az kérdező, higgy, persze higy higgy és soha ne add fel!! Ezt nem lehet bizonyítani, ezt éppen ez az higy hinni kell! Ha felszállsz egy buszra nem tudud elérsz e a végállomásra, csak elhiszed nem? Kérlek higgyetek Istenben a mindenhatóban.
2014. dec. 11. 15:39
 40/41 Tia14 válasza:
34-es ha te hiszel akkor nem így vélekedsz róla, te nagyon haragszol valamiért, de ha szaros vagy akkor csak tisztítsd meg magad! Miért érnél nyomorultul, nem vagy vak se süket gondolom. Annak kell örülni ami van, vagy talán akkor hinnének az emberek ha mindenkinek palotája lenne? Hát akkor elég könnyű lenne, azt majd a menyországban kapjuk meg, nem itt a földön. S Ádámot meg Évát nem kell így a szádra venni ha nem tudsz tisztességesen beszélni!!
2014. dec. 11. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!