Szerintetek is szellem volt?
ha lenne macskám, most örülnék :D de sajnos nincs,...lehet beszerzek egyet :D
na de komolyan, nem szívózni akarok senkivel,meg elhihetitek van jobb dolgom is,mint ilyennel foglalkozni, de mióta apukám meghalt a lányom születésekor azóta kicsit megváltozott minden.
HA egyedül is vagyok a szobába is érzem, hogy valaki van még ott, és néha látok is furcsa sötét valamiket, de ha konkrétan meg akarom nézni, eltűnik. De most tényleg ne nézzetek hülyének....
Szellem volt!Ez biztos!Tapasztalat!
Kb 4éve vettünk lakást,egy olyat amiben egy idős hölgy lakott.Miután elhunyt a gyermekei eladták a lakást,mi szépen felújítottuk és éldegéltünk ketten a férjemmel.
Aztán elkezdtek fura dolgok történni,pl:a függöny mindig résnyire el volt húzva.De ezt értsd ugy ,hoyg visszahúztam,10perc múlva vissza mentem a szobába és mintha nem csináltam volna semmit ugyan ugy el volt húzva a függöny,a férjem nem volt otthon,ő nem tehette.
Aztán egy éjjel amikor egyedül voltam otthon,lépteket halottam a másik szobából,kimentem megnéztem,nem volt ott senki de a függöny teljesen el volt húzva.Vissza húztam,elmentem lefeküdni.Elaludtam.Egyszer csak arra ébredtem, hogy valaki bemászik mellém az ágyba és lefekszik,de nem láttam ott senkit.A takarót ugy rám nyomta, hogy alig tudtam szabadulni tőle.Teszem hozzá a néni nem a lakásban halt meg.
Sikerült megszabadulnunk tőle:mondattunk érte misét,valamint hívtunk egy vallási körből pár embert akik imádkoztak érte,és elment.
De ha gyújtasz a szoba sarkaiba fehér gyertyát,az is segíthet.
Azt ne feledd, hogy kárt nem tud tenni benned sem a családodban,de pszichésen kikészít,ugyhogy cselekedj minél előbb!!!!!
10:47-es vagyok.Első válaszomat teljesen komolyan gondoltam,második csak vicc volt.
De komolyan,a szellemek ellen sokszor hatásos lehet,ha imádkozol a lelki nyugalmukért és védelmet kérsz ellenük.
Lehet,hogy a rokonod szelleme és csak a tudtodra akar adni valami fontosat,ezért zargat.Nem volt valami befejezetlen ügye,mikor meghalt?Vagy fontos célja,amit már nem tudott megvalósítani?Ilyesmiken érdemes ilyenkor elgondolkozni,bár segíteni már nem igazán tudnál neki.
hát elég szomorú ha 1közeli rokonod meghal és álmodban búcsúzik el tőled. :(((
viszont ezt a szellemet hamar űzd ki onnan mert ha nem teszed akkor egyre jobban fogsz félni, és hidd el annak szörnyű vége lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!