Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ilyen érzés lehet, ha egy...

Ilyen érzés lehet, ha egy szellem van a szobában?

Figyelt kérdés
Például este lefekszek, és hirtelen borsódzni kezd a hátam, úgy érzem, mintha figyelnének. De nem csak akkor. Ha laptopozok, telefonozok, valamit bütykölök. Lényeg az, hogy mindig akkor jön ez az érzés, ha egyedül vagyok. Ez szellme lehte?

febr. 16. 10:43
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
onnat jönnek vagy mi? Nekem ez nem okés, hogy a középkori szellemek látogatnak meg, miért pont közképkori szellemek ezek? Lehet hogy egy másik síkról jönnek, ahol ők más életvitelt visznek. Semmi középkori szellem, ez lehet itteni korból az itteni lét megfertőzött démona, ami itt van. Vagy szellem. Sokan azt mondják, hogy ugyanaz. De szerintem Kolumbusz Kristof idejéből nem jön el egy lélek, hugy ijesztgessen. Ez valami itteni. Az éjjel is felkeltem pisilni, visszavaküdtem, majd jött a hideg érzet, és a borsódzitás megint. De nem törődtem vele, gondoltam egyél meg démon, és befele fordultam, és aludtam.
febr. 17. 19:11
 22/24 anonim ***** válasza:
És megevett a démon?
febr. 17. 19:49
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem. Csak elég rosszul aludtam. Többször felkeltem éjjel, mert volt az a néznek érzésem. Ezért nem akarok papot hívni, de valamilyen rítusos rituálét majd csinálok, még én sem tudom milyet, de majd keresek a neten, amivel száműzhetem őtet. Szerintem valami létsikok közötti dimenzió kaup nyilt, meg, amit be kellzárni. Mert onnat jönnek a másik síkvilágból. Oda kel űzni őket oda vissza fele.
febr. 18. 10:01
 24/24 anonim ***** válasza:
22%
Nézzed teis őket jobban
febr. 18. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!