Mióta egyedül élek albérletbe hangokat hallok a konyhából, illetve a szobában,kezdek megijedni.Léteznek szellemek, démonok?
Földben, falban futó vízvezetékek, szennyvízvezetékek, különböző tágyak, falak, gerendák hőtágulása, elektromos eszközök hangjai, de akár kártevők is lehetnek. Egér, csótány, és más betévedt, nagyobb rovarok. A poloskák például nagyon zajosak szoktak lenni, ha bejutnak a házba.
Egyszerű kideríteni amúgy. Amikor hallod a hangokat, megkeresed a forrásukat. 100-ból 99 esetben teljesen hétköznapi dolgot fogsz találni.
Ha nem hétköznapi dolog lenne ott, a hangok lennének a legkisebb problémád, már ha lennének hangok, nem csak a tényleg "kellemetlen" jelenségek.
"többit nem tudom honnan jön"
Ha ez tömb lakásban van akkor kb mindenhonnan.
Én a így hiszek a természetfeletti dolgokban, de általában az ilyen eseteknél valóban 99%ban valami teljesen természetes dolog okozza a furcsa hangokat. Lehet hűtő, tv, csövekben víz, kinti zaj, szomszédok. Nállunk pl mikor beköltöztünk az első saját házunkba tél volt és halladszodot ahogy a csövekbe kering a víz ahogy fűt a kazán. Az előző lakásba konvektor volt. Először én is meglepődtem de végül rájöttem honnan jön a hang. A másik amire halálra rémültem, egyedül voltam otthon és zenélésre keltem, teljesen olyan volt mintha a házból jött volna, nagyon beparáztam mire kiderült, hogy ezen a településen jár kenyeres autó és az zenél. 😅😅
A lényeg: pontosan milyen hangokról van szó?
Nem mindegy, hogy kaparászás vagy halálsikolyok. 😋
Bizonyára niktofóbia
Nekem kb 10 éves koromtól egészen 2018-ig tartott amikor végre felülkerekedtem rajta. Akkor voltam 28 éves. Ne hagyd hogy ez uralkodjon rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!