Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ilyen érzés lehet, ha egy...

Ilyen érzés lehet, ha egy szellem van a szobában?

Figyelt kérdés
Például este lefekszek, és hirtelen borsódzni kezd a hátam, úgy érzem, mintha figyelnének. De nem csak akkor. Ha laptopozok, telefonozok, valamit bütykölök. Lényeg az, hogy mindig akkor jön ez az érzés, ha egyedül vagyok. Ez szellme lehte?

febr. 16. 10:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hát mit gondolsz??? Az ami melegíti ki fele a szobát...
febr. 16. 13:23
 12/24 A kérdező kommentje:
ja bocsi, konvoktor...
febr. 16. 13:24
 13/24 A kérdező kommentje:
*konvektor na
febr. 16. 13:24
 14/24 anonim ***** válasza:
Pedig a kacsa lesz a ludas! Nagyon tudnak figyelni! Szórnod kellene kacsakaját a konvonvektor mögé,hátha. Azt hallottam,hogy a rakott krumplit nagyon szeretik.
febr. 16. 13:46
 15/24 A kérdező kommentje:
Nincs ott semmilyen kacsa! Ez velamilyen túlvilági entitárs lehet. Most is egyedül vagyok otthon, de még nem kaptam hátborsódzást. De írtózok, hogy majd megint jön az az érzés.
febr. 16. 14:01
 16/24 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
szoktál szívni valamit gyakorizás közben?
febr. 16. 17:53
 17/24 A kérdező kommentje:
nem szivok én semmit.
febr. 16. 18:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Sok magányos ember örülne egy ilyen odafigyelő entitársnak.
febr. 16. 20:41
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de nem valami kellemes mikor mintha nézne az ördög vagy mittudomén ilyen természetfelüli dolgok, melyek bántani akarnak, és tudod ohgy ott van és nem látod. Ez nem is vicces! Tapasztanád meg az ilyen dolgokat, más lenne a vélleményed!
febr. 16. 20:50
 20/24 Senior Séf ***** válasza:
Nem kereszt, Jézus még Mária ikon és szenteltviz kell a szobába, hanem falinaptár. Amint a szellem meglátja, hogy 2025-öt írunk, sikítva menekül vissza a középkorba.
febr. 17. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!