Szellemek? Lehetséges!
(CSAK AKIT ÉRDEKEL SEMMI HÜLYESÉGET KÖSZI)
Őszintén emberek .. Ti belegondoltatok már igazán abba hogy tényleg létezik e? Nem a szellemre gondolok ahogy a nép hívja .. Hanem az energiáról mivel a test is egy energia mint ahogy a lélek is .. Ahogy élünk úgy vannak megmagyarázhatatlan jelenségek. Hogyan jött létre a világ? erre se tudunk válaszolni még is van. Sokan nem hiszenk de sokan hisznek , és akik hisznek 70 % hasonlóságot találhatunk.. kérdezhetitek Miért nem veszi fel a tollat és ír. Gondolom azért mert nincs annyi energiája lehet azt is amivel elmozdít egy tárgyat 1 hónapig szívja tőlünk.. én nekem van pár élményem erről. nem vagyok hüly3 se elmebeteg. Átlagos ember. de nem átlagos dolgok. Sokan azért nem ismerik el mert vagy félnek, vagy csak nem találkoztak ilyennel. Dimenziók vannak és ehez vannak a mágiák , és további segítségek. Az állatok kutya, macska nem az üres térre nyávog vagy ugat. És a szoba lehülés? Ez is lehetséges mérőkkel és további felszereltséggel lehet.. Sok ilyen van sok történet és sok ellenhit. De akinek van története Írja le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!