Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek? Lehetséges!

Szellemek? Lehetséges!

Figyelt kérdés

(CSAK AKIT ÉRDEKEL SEMMI HÜLYESÉGET KÖSZI)

Őszintén emberek .. Ti belegondoltatok már igazán abba hogy tényleg létezik e? Nem a szellemre gondolok ahogy a nép hívja .. Hanem az energiáról mivel a test is egy energia mint ahogy a lélek is .. Ahogy élünk úgy vannak megmagyarázhatatlan jelenségek. Hogyan jött létre a világ? erre se tudunk válaszolni még is van. Sokan nem hiszenk de sokan hisznek , és akik hisznek 70 % hasonlóságot találhatunk.. kérdezhetitek Miért nem veszi fel a tollat és ír. Gondolom azért mert nincs annyi energiája lehet azt is amivel elmozdít egy tárgyat 1 hónapig szívja tőlünk.. én nekem van pár élményem erről. nem vagyok hüly3 se elmebeteg. Átlagos ember. de nem átlagos dolgok. Sokan azért nem ismerik el mert vagy félnek, vagy csak nem találkoztak ilyennel. Dimenziók vannak és ehez vannak a mágiák , és további segítségek. Az állatok kutya, macska nem az üres térre nyávog vagy ugat. És a szoba lehülés? Ez is lehetséges mérőkkel és további felszereltséggel lehet.. Sok ilyen van sok történet és sok ellenhit. De akinek van története Írja le...

2010. nov. 5. 22:24
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És azt elfelejthetitek h valaha látni fogtok mert a szemünk nem lát annyi színt és árnyékot. Gyenge hozzánk szinte emberé a leggyengébb .. és az a hit hogy 00:00-05:00 között vannak . Az az miatt lehet mert nincs fény ami áttörje őket ...
2010. nov. 5. 22:28
 2/11 A kérdező kommentje:

a Hideggel kapcsolatban amikor hideget éreznek a zárt szobába a testájukon a homlokon kezen bármely táj. Lehet hogy az energiája..

De akik hisznek benne és van történetük . Szeretném ha leírnák ..

2010. nov. 5. 22:31
 3/11 UM4 ***** válasza:

van egy olyan rovat itt hogy "ezotéria"

ilyen kérdéseket azért oda írnak mert amiben csak hinni lehet de tudományosan bizonyítani nem az oda való

érzed a különbséget ugye: hit, bizonyítás...

2010. nov. 5. 22:46
 4/11 A kérdező kommentje:
UM4 A Bizonyítás nem minden.. Lehet van aki betudja.. De azt se hinnék el.. Vannak médiumok , jósok , mágiák erre léteznek vannak . De sokan ebből pénzt akarnak keresni ..
2010. nov. 5. 22:53
 5/11 anonim válasza:
Nekem volt mar ilyen elmenyem de nem szeretnem leirni.Az biztos hogy megdobbento volt.Es meg valami:Igenis van energiajuk,nagyon is tudnak targyakat mozgatni.
2010. nov. 6. 23:08
 6/11 anonim válasza:
Ja,es meg valami,ne foglalkozz sokat ezzel mert a vegen meg barmilyen mozgast,zajt es homersekletvaltozast szellemnek fogsz nezni.
2010. nov. 6. 23:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetertek veled kedves kerdezo,en is igy latom ezeket a dolgokat. Nah szval volt velem egy ugymond paranormalis eset. Mamamnal voltam es kimentem a kertbe.Mamamnal nincsenek szomszedok es kozelben sincenek csak 2en voltunk,o a hazban volt.En leultem es jatszodtam a kutyammal aki egyszerre mergesen kezdet ramugatni semmi oka nem volt,nah es elkezdtem hallani h valaki mergesen orditja a nevem,erre a kutya megalt az ugatassal es csak nezett a szemembe es megijedtem es keszenaltam szaladni,erre megegyszer hallotam .Szaladtam minden eromel a hazba de mikor kimentem a kertbol hallotam h mondja az a hang h "gyere vissza". Ember nem lehetett,mamam se mert hiszen o nem ordit ha kell segitek vagy valami. Nem tudom pontosan h szellem volt e,amugy sokat hallotam h macskak kutyak nem beszelnek az teny de a gondolatukkal talan... minden esetre ez az egy volt eddig es mondom csak feltetelezni tudom h mi lehetett...
2010. nov. 7. 14:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Érdekes.. Mert ügye a "szellemeknek" Energia szintjük van sajnos akik itt maradtak . Amekkora szint akkora fizikai átlépés . (am Alfa szinten az agy fogékony minden nem hallható ,látható dologra..)
2010. nov. 7. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
utolsó előtti én elhiszem a történetet és jól meg is ijedtem :D komoly , ja és igen ne sokat lovagoljatok ezen mert ha hallasz 1kis reccsenést majd úgy fog dobogni a szíved
2010. nov. 7. 23:04
 10/11 A kérdező kommentje:
:D nem ... megtudom külömböztetni..
2010. nov. 8. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!