Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csak a tengeri malacaim...

Csak a tengeri malacaim voltak, vagy valami teljesen más? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tegnap este egyedül voltam otthon, és az 1000 darabos puzzle-ömet rakosgattam, amikor a szomszéd szobából hangokat hallottam.

Kopogásszerűséget. Komolyan mondom, kettőt is egymás után. Utána próbáltam nem rágondolni, de nem nagyon ment. Annyira lefagytam, hogy féltem addig megmozdítani a kezem, míg egy darabot megfogok és a helyére rakok.

Aztán fél óra múlva újra hallom, de ezúttal hármat, majd öt perc múlva megint. Itt inkább bekapcsoltam a gépemet, és felnyomtam rajta a zenét, és utána nem hallottam.

Megfordult a fejemben, hogy a tengerimalacaim voltak, de akármennyire is erre akarok következtetni, az a hang nem olyan volt, mintha tőlük jött volna. Plusz ők nem a szomszéd szobában voltak, hanem egyenesen a szobám, előtt, és a nyitott ajtón át láttam őket.

Mit hallottam?

2010. nov. 5. 12:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
jha azt nem úgy értettem h az én kérdésem volt én írtam előtte is azt h valszeg kopogószellem és az enyémet azért linkeltem be hátha érdekli hogy arra mit válaszoltak
2010. nov. 5. 16:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha új építésű, akkor lesz ez még cifrább is! Mikor elkészült a házunk, és még rendeződtek a falak (megül az alap), hát olyanokat recsegett-ropogott a ház, hogy egy gyengébb idegzetű ember sikítva menekült volna. De mikor kezdődik a fűtési szezon (padlófűtés), akkor is tud ropogni a ház. Szóval sok természetes dolog van, amitől nem kell frászt kapni...
2010. nov. 6. 12:35
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. nov. 7. 14:20
 14/20 anonim ***** válasza:
szerintem vegyetek egérfogót
2010. nov. 7. 17:12
 15/20 anonim válasza:
Kopogó szellem, ne már XD
2010. nov. 8. 20:33
 16/20 anonim ***** válasza:
én is hülyeségnek tartottam de télleg minden igaz volt xD bár tök mind1 már xd
2010. nov. 8. 22:46
 17/20 anonim ***** válasza:
a szinuszok meg a koszinuszok voltak! vigyázz velük! nehogy úgy járj mint én
2010. nov. 10. 22:55
 18/20 A kérdező kommentje:
xd
2010. nov. 11. 06:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Dorozsmai vagy?
2010. nov. 22. 16:03
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem.

Szegedi.

2010. nov. 23. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!