Csak a tengeri malacaim voltak, vagy valami teljesen más? (bővebben lent)
Tegnap este egyedül voltam otthon, és az 1000 darabos puzzle-ömet rakosgattam, amikor a szomszéd szobából hangokat hallottam.
Kopogásszerűséget. Komolyan mondom, kettőt is egymás után. Utána próbáltam nem rágondolni, de nem nagyon ment. Annyira lefagytam, hogy féltem addig megmozdítani a kezem, míg egy darabot megfogok és a helyére rakok.
Aztán fél óra múlva újra hallom, de ezúttal hármat, majd öt perc múlva megint. Itt inkább bekapcsoltam a gépemet, és felnyomtam rajta a zenét, és utána nem hallottam.
Megfordult a fejemben, hogy a tengerimalacaim voltak, de akármennyire is erre akarok következtetni, az a hang nem olyan volt, mintha tőlük jött volna. Plusz ők nem a szomszéd szobában voltak, hanem egyenesen a szobám, előtt, és a nyitott ajtón át láttam őket.
Mit hallottam?
Családi házban lakunk.
Nem, ez nem egér volt.
"Nem, ez nem egér volt."
Én is ezt mondtam.
Antonius Block válasza:
egy hedonista vértücsök volt
nagyon bolond vagyxD
am aki azt írta h ez az ő kérdése volt annak szól:
mással nem történhet ilyen csak veled?
Olyan volt, mintha apukám fa asztalán kopogott volna (a dolgozószoba van mellettem), de ezt nem tudom teljesen pontosan. A másik lehetőség az, hogy a faszekrényen.
Családi magánházban lakunk Szeged külvárosában, csendes szomszédokkal, alig járt környéken.
Csak anya, apa, az öcsém, és én lakunk benne.
11l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!