A démonok megtudnak szállni tényleg embereket és tárgyakat is egyaránt? És honnan lehet tudni ha valamit megszállt egy démon?
Pár nappal ezelőtt voltunk kint a temetőbe rokonokkal. Ès ahogy jàrtunk sírról sírra éreztem hogy nagyon megcsikar a belem. Szóval szóltam is a többieknek hogy huh fosnom kell elszaladok a wc-re. Na a temetőbe egy wc van egy régi pottyantós. De inkább az mint hogy meglássanak. Amint a wc hez értem és benyitottam éreztem hogy itt valami nincs rendben. Nem csak hogy iszonyag büdös volt de mintha a gonosz jelenlète is itt lett volna.
De hát nem volt mit tenni már nagyon a végèt jártam. Szóval durr bele ki is pakoltam. Èpp csak egy kicsit ültem azt látom hogy valami mozog lent a pottyantós aljàban, hát én azt se tudtam mit tegyek. Aztán erre hallom hogy valami nem emberi hang azt mondja "de jó pics*d van". Na akkor rezeltem be teljesen, férfi létemre sikítva rohantam ki a budiból.
Na szerintetek most létezik olyan hogy megszállt egy pottyantóst egy démon?
Igen, meg tudnak szállni bármit!
És minden horror filmnek van alapja.
Ajánlom figyelmedbe Gabriele Amorth atya könyveit, ha még egyáltalán hozzájuk lehet jutni. Ő hivatalos ördögűző pap volt.
De youtube-on még vannak fent videói.
Meg úgy a neten elég sok infóhoz lehet jutni ebben a témában, keresgélj!
Itt nemigen fogsz túl sok hasznos választ kapni, sok a szkeptikus meg a démon....
A gonosz legfőbb jellemzője a tagadás és az, ha őrültségnek próbálja meg beállítani az igazságot.
A pszichiátria is tele van begyógyszerezett emberekkel, akiknek valójában nem orvosi segítség kéne, csak hát nincs, akihez fordulhatnának, így marad a tüneti kezelés és a társadalom megnyugtatása, hogy minden rendben van és aki szerint nincs, az őrült, de semmi gond, majd bezárjuk, begyógyszerezzük, elhallgattatjuk.
Nincs itt semmi! Ez így mindenkinek kényelmesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!