Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A démonok megtudnak szállni...

A démonok megtudnak szállni tényleg embereket és tárgyakat is egyaránt? És honnan lehet tudni ha valamit megszállt egy démon?

Figyelt kérdés

aug. 21. 16:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nem, legalábbis úgy és abbana a formában, ahogyan egy horror film bemutatja. Az emberek inkább megőrülnek, megbolondulnak olykor.
aug. 21. 16:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert történt velem egy nagyon fura eset amiben lehet hogy megszállott démoni tárggyal találkozta.
aug. 21. 16:59
 3/14 anonim ***** válasza:
37%
Ezt senki nem tudja. Az a valóság számodra, amit elhiszel annak. De hogy az az igazság-e....na az a jó kérdés. Minden esetre nem biztos, hogy érdemes elméleteket gyártani.
aug. 21. 17:05
 4/14 A kérdező kommentje:
Lehet egyszerűbb ha leírom a sztorit és akkor valaki talán meg tudja mondani hogy tényleg démon volt e a dologba.
aug. 21. 17:27
 5/14 A kérdező kommentje:

Pár nappal ezelőtt voltunk kint a temetőbe rokonokkal. Ès ahogy jàrtunk sírról sírra éreztem hogy nagyon megcsikar a belem. Szóval szóltam is a többieknek hogy huh fosnom kell elszaladok a wc-re. Na a temetőbe egy wc van egy régi pottyantós. De inkább az mint hogy meglássanak. Amint a wc hez értem és benyitottam éreztem hogy itt valami nincs rendben. Nem csak hogy iszonyag büdös volt de mintha a gonosz jelenlète is itt lett volna.

De hát nem volt mit tenni már nagyon a végèt jártam. Szóval durr bele ki is pakoltam. Èpp csak egy kicsit ültem azt látom hogy valami mozog lent a pottyantós aljàban, hát én azt se tudtam mit tegyek. Aztán erre hallom hogy valami nem emberi hang azt mondja "de jó pics*d van". Na akkor rezeltem be teljesen, férfi létemre sikítva rohantam ki a budiból.

Na szerintetek most létezik olyan hogy megszállt egy pottyantóst egy démon?

aug. 21. 17:51
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Igen, meg tudnak szállni bármit!

És minden horror filmnek van alapja.

Ajánlom figyelmedbe Gabriele Amorth atya könyveit, ha még egyáltalán hozzájuk lehet jutni. Ő hivatalos ördögűző pap volt.

De youtube-on még vannak fent videói.

Meg úgy a neten elég sok infóhoz lehet jutni ebben a témában, keresgélj!

Itt nemigen fogsz túl sok hasznos választ kapni, sok a szkeptikus meg a démon....

aug. 21. 18:48
 7/14 anonim ***** válasza:
57%
A neten bármilyen őrültségre meg lehet találni a bizonyítékot. Ez gyenge érv.
aug. 21. 19:07
 8/14 anonim ***** válasza:
32%

A gonosz legfőbb jellemzője a tagadás és az, ha őrültségnek próbálja meg beállítani az igazságot.

A pszichiátria is tele van begyógyszerezett emberekkel, akiknek valójában nem orvosi segítség kéne, csak hát nincs, akihez fordulhatnának, így marad a tüneti kezelés és a társadalom megnyugtatása, hogy minden rendben van és aki szerint nincs, az őrült, de semmi gond, majd bezárjuk, begyógyszerezzük, elhallgattatjuk.

Nincs itt semmi! Ez így mindenkinek kényelmesebb.

aug. 21. 19:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Ki kell mondani az adott démon nevét háromszor,ha megjelenik az baj,mert tényleg ott van.Ha nem,máshol tevékenykedik.
aug. 21. 19:25
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, te egyre idiótább történeteket találsz ki. Nem unod még?
aug. 21. 19:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!