Mik lehettek ezek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Tegnap este hallottam zörgést az udvarból.Nagy kertes ház amiben vannak fák.Nem tudtam mi ez de nem hagyta abba.Elegem lett fogtam egy zseblámpát és kimentem szét nézni.Óriási lábamyomokat láttam aminek kerek alakja volt.Mikor szétnéztem a pajta mögül visszabújt egy szürke fej aminek 2 fehér világító szeme volt.Gyors beszaladtam és bezártam az ajtó reggelre lenyugodtam egészen addig amíg nem beszéltem a szomszédommal.Aki azt mondta hogy ez a valami bele mászott a tetőn padlásra........aug. 20. 11:32
1/6 anonim válasza:
Igen, elhiszem. Reggelre már kiment a hatása, megnyugodtál. Máskor ha iszol, legalább ne szívjál.
2/6 Közveszélyes Kontár válasza:
macska? nyest?
vilagito szeme van ragadozoknak, meg tobbi allatnak, ha tukrozodik
3/6 anonim válasza:
Már várom a folytatást.
Légyszi írd meg majd, hogy éjszaka mit tört össze a padláson (egyik nap egy rakás hanglemezt tört szét, meg ágyat borogatott... de az lehet másnál volt...)
Ezek a kíváncsi szomszédok, hogy mindig látják bemászni...
4/6 anonim válasza:
Óriási lábnyomok? Szürke fej? Elefánt??? Hát azt nem bírja el a tető...Ha hülyeségeket nem raktál volna bele,még el is lehetne hinni,hogy macska,nyest vagy egyéb kisragadozó,de ez így sajnos gyenge sztori...
5/6 anonim válasza:
Macska volt.A kerek lábnyom meg a segge,ahogy próbálta letörölni magáról az ürülékét.
6/6 anonim válasza:
Egyértelmű jelek. Ezek természetfeletti lények voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!