Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem és kísértet történetei...

Szellem és kísértet történeteitek, vannak? Győzzetek meg hogy léteznek!

Figyelt kérdés

Régen egyáltalán nem hittem bennük, alapvetően tudományos beállítottságú vagyok, és próbálok mindenre valami fizikai, kémiai vagy biológiai oktot keresni.

Viszont mostanában elkezdett érdekelni a téma, és sokat olvastam róla, és már nem tudom mit gondoljak. Itt is meg máshol is olvastam sok érdekes beszámolót, aminek ha csak egy kis része igaz, akkor tényleg lehet, lehetnek valamik, amikről nem tudjuk kik vagy mik azok.

Meg vannak lények amiket mindenki nagyjából ugyan úgy ír le aki észlelte, (pl a figyelő vagy a magas kalapos férfi alak) és már jóval az internet meg a TV korszaka előttről is vannak dokumentációk róluk, akkor meg lassaban terjedtek az infók, szóval nem mindenki egy helyről vette a leírásokat.

Régen velem is volt pár fura dolog, mikor még ovis voltam, például láttam a konyhából, hogy mintha sétálna a szobámban valami szürke alak, meg esténként volt olyan érzésem mintha valami figyelne a konyhában meg a folyosón. De persze ezeket senki más nem érezte rajtam kívűl, én se vettem komolyan, azt hittem csak a fejlődő agyam szórakozik velem. Mire iskolás lettem abbamaradtak az ilyen dolgok, utána nem is foglalkoztam vele, ideáig az elmúlt jó 15 évben.

Viszont nemrég volt egy fura dolog, egyik este jött egy fura érzés, valahogy elkezdett motoszkálni bennem a gondolat, hogy milyen borzalmas lehet börtönben élni, aztán jó 2 héttel utána kiderült, hogy egy kedves ismerősöm pont akkor került börtönbe. Nem hiszem hogy ezt véletlen éreztem így meg. Látni nem láttam itthon semmit, viszont párazor ébredtem arra, hogy fázom és nyugtalan vagyok. Télen se szoktam fázni, nemhogy a 30 fok feletti lakásban, ez mit jelenthetett, volt itt valami hogy figyelmeztessen?

Bárki akinek van hasonló története, vagy bármi észleléses tapasztalata, ne tartsa magában, tényleg érdekel!

aug. 15. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Nem mások története, átélt dolga alapján fogsz hinni, hanem saját tapasztalat alapján. Azon gondolkodj el: Látod a szelet? nem, látod az orkánt? nem-csak a következményét. Így van minden ami szellemi. Az, hogy manifesztálódik valami, egy töredéke csak-és nem mindig manifesztálódik. De az eredményét-látod, érzed, tapasztalod.

És még egy: Ha az egyik oldal létezik-akkor létezik a másikk is, és csak idő kérdése mikor lepleződik le. Gondolok itt azokra, akik "csak" a boszorkányságban hisznek. Ha a boszorkányság létezik-létezik a másik oldal. Mikor derül ki a valóság? amikor erőt kapsz-természetfölötti erőt, és szembe fordulsz az adott oldallal, és harcolsz ellene. Akkor leplezi le magát az adott oldal képviselője. Akinek a legnagyobb trükkje az emberek felé-önmaga "nem létezése".

aug. 15. 08:16
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Pont ezt a jelenséget írja le, mint amit írtam a második bekezdésben:

Jel.17-

7.

És monda nékem az angyal: Miért csodálkozol? Én megmondom néked ez asszonynak titkát és a fenevadét, a mely őt hordozza, a melynek hét feje és tíz szarva van.

8.

A fenevad, a melyet láttál, volt és nincs; és a mélységből jő fel és megy a veszedelemre. És a föld lakosai csodálkoznak (a kiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe e világ alapítása óta) látván a fenevadat, a mely vala és nincs, noha van.

Fenevad=sátán

Jelenések könyve 17. rész

1.

És jöve egy a hét angyal közül, a kinél a hét pohár vala, és szóla velem, mondván nékem: Jövel, és megmutatom néked a nagy paráznának kárhoztatását, a ki a sok vizen ül;

2.

A kivel paráználkodtak a föld királyai, és az ő paráznaságának borával megrészegedtek a föld lakosai.

3.

És lélekben elvitt engem egy pusztába és láték egy asszonyt ülni egy veres fenevadon, a mely teljes vala káromlásnak neveivel, a melynek hét feje és tíz szarva vala.

4.

Öltözött vala pedig az asszony bíborba és skárlátba, és megékesíttetett vala aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával,

5.

És az ő homlokára egy név vala írva: Titok; a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld útálatosságainak anyja.

Ez pedig nem másról ad felvilágosítást, mint Jézabelről, Sátán elsőszámú fő angyali fejedelemségéről-a varázslás,mágia, asztrólógia, jóslás a teljes okkult tudás, a mágia tárháza, a katolicizmus, a Buddhizmus és egyéb dolgok valós írányítója.

Látod Jézabelt a saját szemeddel? nem. De a műsorát az igen..ahogy rohangálnak az emberek jósdákba stb.

aug. 15. 08:23
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Én megmondom néked ez asszonynak titkát és a fenevadét, a mely őt hordozza,

azaz lefordítva, hogy érthetőbb legyen a mai embernek:

Én megmondom néked Jézabelnek titkát és sátánét, a mely őt írányítja, és helyezi országok vezetői mellé,

Jelen időben nincs olyan Miniszter, ország vezető politikus aki mellett ne lenne asztrólógus. Pl.

aug. 15. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

"És a föld lakosai csodálkoznak (a kiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe e világ alapítása óta)"

Ők pedig azok a mai emberek, aki elvesztették magát a szót, hogy rájuk lehessen mondani: hogy emberek. Teljes kiszolgálóik az okkult dolgoknak-mágia, varázslás, boszorkányság, és teljesen átlényegültek már.Nem képesek felfogni Isten valóságát-mert nem engedi Isten. Mivel totális oitélet alatt vannak már a földi életükben. Igy megszült feléjük a kegyelem- Istentől származó kegyelem-ami engedné, hogy megtudjanak térni az Élő Istenhez. Mindegyik ilyen ember tudja, hogy kinek szolgál, és egyetlen céljuk van-mennél több embert tudjanak magukkal rántani-az örök kárhozatra. Ez a valóság.

aug. 15. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

a ki a sok vizen ül= sok népet, népcsoportot, embert írányít rejtetten

Ezt jelenti.

aug. 15. 08:46
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
48%

"Régen egyáltalán nem hittem bennük..."

"Viszont mostanában elkezdett érdekelni a téma."

Én is hülyülök a kor előrehaladtával, de én 65 fölött teszem ezt.

aug. 16. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!