Kísértetek, szellemek tudnak fizikálisan bántani? Vagy ha ők nem, akkor milyen természetfeletti lények képesek erre? Pl. démonok?
Ha fogékony vagy a magasabb síkokra, akkor érezheted fizikai bántásnak ha az asztrális, finom fizikai szinten bántanak.
De ez nagyon ritka.
Egy embert ismerek, akit nyomasztottak valamiféle állítólagos szellemek, gyógyszeres kezelés elűzte azokat.
Ismerek egy idős embert, aki gyakran arra ébred, hogy kopognak az ajtaján, de ő nem hisz a szellemekben, valódi emberekre gyanakszik.
De mivel demens és skizoid, hiába magyarázom neki, hogy amikor én is ott voltam, én nem hallottam semmit, tehát álmodta.
Nem hiszi el.
Ilyenek ezek a "szellemek".
Valaki fejében vannak, valaki fejében nincsenek. Milyen szellem már az ilyen, nem végzi rendesen a munkáját.
"ma 12:36"
Te még nagyon fiatal lélek vagy, számodra csak az létezik amit megehetsz, megfoghatsz, és ez jól is van így.
ma 12:46:
Ha tudnád a valóságot (szerintem idősebb vagyok tőled), az egyúttal bizonyítja, hogy téves a valóságérzékelésed. Pont ez a gond, sajnos. A valóság érzékelésével vannak gondok, ahogyan én észrevettem.
"ma 13:33" - "Ha tudnád a valóságot "
A te valóságod egy nagyon lebutított, leegyszerűsített része az enyémnek, és az én valóságom is csak egy elképesztően kicsi része "a teljességnek".
9.: Húzz már innen πcsába ezzel az ezós arcolással. Ha annyira okos lenne a te valóságod, akkor érdemleges választ adnál, nem pedig beszélnél a nem létező nagyságodról.
Hányingerem van az ilyen öntelt, beképzelt alakoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!