Éreztétek már azt, hogy valaki/valami figyelmeztet valamire?
Úgy értem, egyedül vagytok és olyan, mintha a gondolataitokban valaki/valami megsúgna valamit. Egy jó tanácsot. Viszont, nem megérzésről van szó, hanem olyan, mintha valaki információt küldene.
Néhányszor átéltem és ami érdekes, a gyermekem is. Erről csak most beszélgettünk, ő már felnőtt.
Mindketten eddig azt hittük, hogy képzelődünk, ezért nem beszéltünk róla. Nem akartuk, hogy az emberek kinevessenek.
Meglepődtem, amikor pontosan azt és úgy írta le, ahogy én is több alkalommal átéltem.
Ami még érdekes, amikor ezt a "figyelmeztető jelzést" kapjuk, hogy ne tegyünk valamit, vagy másképpen csináljuk, ugyanakkor nem vagyunk képesek ennek eleget tenni, hallgatni a tanácsra, hiába akarjuk.
Mintha valamilyen "erősebb erő" kényszerítene arra, hogy úgy cselekedjünk, ahogy először elképzeltük.
Végül mindig kiderül, hogy az a figyelmeztető jelzés helyes volt.
Viszont nem tudjuk, hogy tegyük meg azt, amire utasított? Valamilyen erő nem engedi.
Velem úgy szokott lenni hogy mielőt bekövetkezne látom magam előt pár másodpercre. Ès azt gondolom dezsábü nagyon sokszor van ilyen olyankor tudom pont azt a mozdulatot mondatot vagy helysèget kell elkerülnöm.
Volt olyan hogy belèptem a másik szobába ès leraktam a poharat az asztalra ès beugrot ez már meg törtènt lefog esni a lámpa ès kijöttem a szobábol ès nem sokkal rá le is esett a lámpa nagyon sokszór fordult már ez elő velem gyerek korom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!