Szolnok megyébe és Szolnok megye melletti megyékben hol találhatóak elhagyatott helyek? Illetve kisértetjàrta helyek?
21éves lány vagyok és szeretnék egyedül elmenni egy ilyen helyre.
Leginkább a Juno Hotelbe!
Az elvileg kisértetjárta Markyfilms is volt màr ott és furcsa dolgok történtek a videóban!
És nem volt megjátszva!
Valaki volt már a juno Hotelben?
Vélemények,tapasztalatok?
Előre is köszi!:)
Nem tudom hogy a Juno Hotelben hogyan sikerült forgatnia bárkinek is, mert egy eléggé körbekerített ingatlan, és a kiírás szerint őrzött terület! Ráadásul egy eléggé forgalmas helyen van, szóval nem gondolom hogy oda úgy be tud valaki sétálni, hogy azt valaki ne vegye észre!
A szomszédos megyékből egyedül a siroki vár legendája jut eszembe Heves megyéből, ha gondolod neten elolvashatod! Szerintem kissé meseszerű történet, de ki tudja!
Azért az elhagyatott helyek felkeresésével légy óvatos, szerintem mindenképpen vigyél magaddal legalább egy embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!