Facebook-kon vannak igazi vámpírok ? Kaphatnék neveket ? szeretném felvenni velük a kapcsolatot és szeretném találkozni velük
Figyelt kérdés
júl. 23. 20:40
11/30 anonim válasza:
A vampiros embor nem szereti a farkasos emboroket, se az embor emboroket 😂🤣
12/30 anonim válasza:
9-es vagyok! 10 -es ne aggódj nem tud ez semmit! Csak azért írtam, mert valahogy nekem nagyon vicces, hogy ebben a században a mai fiatalok rajonganak értünk! Miközben fogalmuk sincs a vámpír lét gyötrelmeiről! Azt hiszik csak úgy átváltoztatjuk őket, csakhogy kimeneküljenek a siralmas kis életükből! Hát ez nem így megy! De nem ám...
14/30 anonim válasza:
12-es vagyok! 13-as. Ejnye de ünneprontó vagy! Nekeed még a véred is keserű lehet!
16/30 anonim válasza:
De, a szunyogoknak, a bolháknak meg a kullancsoknak 😂🤣
17/30 anonim válasza:
A Facebookon nincsenek, mert nem tudnak fényképet felrakni magukról.
18/30 anonim válasza:
Keresd őket a NAV-nál és a Parlamentben!
19/30 anonim válasza:
10-es vagyok, 14-es ezeknek keserű vérük van az biztos
20/30 anonim válasza:
Remélem csak troll vagy és nem ennyire hülye... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!