Facebook-kon vannak igazi vámpírok ? Kaphatnék neveket ? szeretném felvenni velük a kapcsolatot és szeretném találkozni velük
Figyelt kérdés
júl. 23. 20:40
1/30 anonim válasza:
Inkább foglalkozz valami értelmesebbel.
2/30 anonim válasza:
Csukd be az Alkonyatot, és nyisd ki a leckét.
3/30 A kérdező kommentje:
1 : Köszi , de mi értelmesebbel ? csinájak tiktok videót és tegyem ki a mellem ? vagy ami a mai értelmes dolog a korosztályomnak egy ugatós ember követése ? szerinted ez értelmesebb lenne . szerintem nem . mindenkinek más az értelmes nem ?
Hmm?
2 : Nem igaz mindg az alkonyat az etalon sok embernek akik rá vannak függve . 10 éve volt és jöttek azóta ki új vámpíros sorozatok könyvek és egyéb . miért az alkonyat? hmm? vannak nála jobb sztoryk is .
Igazi vámpírokkal akarok beszélni . nem eldevar cullen és tásai .
júl. 23. 22:23
4/30 anonim válasza:
Ha találsz sikeresen egyet szólj. Én is akarok vámpírral találkozni
5/30 anonim válasza:
MZP, MP, Gyurcsány Ferenc mind szívja az energiáidat, így a monitoron kersztül majd figyeld meg. Nyiss csak meg egy videot róluk
6/30 anonim válasza:
Nincsenek vámpírok. De ha lennének, akkor sem a "Facebook-kon" gyülekeznének.
8/30 anonim válasza:
Nem léteznek...hány éves vagy, hogy ilyen phaszságokban hiszel?
9/30 anonim válasza:
És mit remélsz? Miért találkoznál az én fajtámmal? Nem! Nem változtatlak át! Azt ki kell érdemelni!
10/30 anonim válasza:
9-es ne fedd fel magad a mj fajtánknak titokban kell maradnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!