Pár éve egy amerikai tudós az indonéz őserdőbe kutatómunkát végezni.Egy ismeretlen humanoid fajt fedeztek fel akik lemészárolták a csapat tagjait.Sok ilyen lény élhet rejtőködve a Földön?
Tudós maradt életben annyira megijedt hogy futva menekült.Pár nap múlva kijutott az őserdőből és a rendőrségen segítséget kért.Leakarták tartóztatni de kimentek a helyszínre amit nagy nehezen megtaláltak.Ott voltak a véres ruhadarabok meg a holttestek.Egy eltűnt azt a lények elvitték.
Felfedező túra előtt a helyi lakosok figyelmeztették a tudósokat ne menjenek oda mert ismeretlen lények lakják az erdőt és veszélyesek.Egy kamera is előkerült ami rögzítette az egyik lényt.Ebugogo a nevük Indonéziában az őserdőben élnek és nyers hússal táplálkoznak.
Forrás: Tiktok
De eddig tudtál írni, ezt pedig még a Google fordító is letagadná.
Tiktokon találtam róla ezt a kis összefoglalót.De amúgy ha komolyabban érdekel a téma a youtube-n is van sok videó a tudósról.Discovery Viasat Spectrum csatorna mindegyik készített róla műsort ahol ezzel a témával foglalkoztak.
Ha meg beleakarod magad ásni a kutatásba indonéz oldalakon újságokban keresgélj mikor ez történt elég sokat írtak erről.
Mielőtt írsz nézzél utána a dolgoknak😂🤣.
Fordítva ülsz a lovon.
Nem nekem kell utánanéznem, hanem neked kell hiteles forrásokat közölnöd, ha kérdést kiírsz.
Nincsenek ismeretlen földi lények. A mai világban már minden utolsó kis zugba eljutottunk kamerával, mindennel. Semmi ilyen nem maradna titokban.
Tiktok? :DDDDD
Azért írtam ki kérdést mert édekel a téma.
Ha téged is érdekek és válaszolni szeretnél majd utánaolvasol jobban.Ahogy van róla infó rendesen a neten.
Olyanok válaszát várom akik szintén érdeklődnek a rejtélyes lények felől.
Amúgy meg online is fenn van majdnem minden csatorna műsora ott is megtalálod ha annyira érdekel a téma és a kérdésre akarsz válaszolni.
Ha meg nem érdekel akkor minek írtál unalom van😂🤣?
Mi van veletek gyerekek?
Tiktok már pár éve népszerűbb mint a youtube.Több videót is töltenek fel minden témában és nincs akkora cenzúra mint a youtube.
Aki halad a korral inkább innen keresgél.
"Aki halad a korral inkább innen keresgél."
Ez mindent elmond.
"Discovery Viasat Spectrum csatorna mindegyik készített róla műsort ahol ezzel a témával foglalkoztak."
Van mind a három, mindig ezek mennek a háttérben, most meg épp a NatGeo megy, egyiken se hallottam róla. Bár most eszembe jutott, hogy a Spektrum Rejtélyes furcsaságok c. sorozatában tényleg volt egy pár másodperces felvétel amit egy motoros sisakkamerája vette egy fel egy rejtélyes, humanoid-szerű lényről, az ha jól emlékszem Jáván vagy Borneón volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!