Létezik, hogy félek a macskám szellemétől?
Két hete meghalt a macskám, 6 éves volt és mindennél jobban szerettem.
A házban élt, és most bármerre nézek a házban olyan nyomasztó és félelmetes , mintha itt lenne szelleme. Persze nagyon hiànyzik, de azt érzem ilyen sötétség lengi körül a házat, ez normàlis, vagy el fog múlni?
Ha a macskád szelleme lenne, az szerintem inkabb jó érzéssel, vigasszal töltene el. Bizonyára szomorú, depis vagy a cicád elvesztése miatt. Ezt megérezhetik bizonyos entitások, akiket ezek az érzések odavonzhatnak.
Esetleg még az lehet, hogy a cicád érzései, a félelem, fájdalom, szomorúság, amiket távozáskor átélt, azok maradék energiaként ott lehetnek még. Az én cicám urnája a szobámban van. Ott vannak körülötte a kedvenc játékai, olyan dolgok, amiket szeretett. Néha gyújtok neki mécsest, teszek virágot. Szerette is ezeket. Ha ott is volna a szelleme, nem kell tőle félni. Csak vigyázna fentről rád.
Én szerintem ez a határozottan csak a te fejedben van a nyomasztó és félelmetes,sötétség rész.
Változtasd meg a gondolkodásodat.
Ha a gondolataidat szándékosan jó irányba tereled akkor elmúlik és kész.
Néz vígjátékokat,menj mozizni esetleg strandra.
Egyébbként ,ha tárgyak nem mozdulnak el a helyükről akkor honnan veszed azt ,hogy ezeket az érzéseket,gondolatokat ő csinálja?!
És ha tényleg ott van a szelleme? Nem hiszem, hogy ártani akarna neked, maximum még egy kicsit a gazdájával lenni- lehet még fels em fogta, hogy meghalt.
Félünk attól, amit nem ismerünk, de miért akarna a saját macskád "szelleme" (már ha tényleg ott is van) bántani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!