Mi az a rake/figyelő?
Figyelt kérdés
Állítólag éjjel néz amint alszol. De honnat jön? Mi az valójában? Miért jó az neki, ha néz amint alszol? Sok történetet olvastam, sok beszámolót olvastam már róla. De tényleg igaz? Mert azt mondják, hogy minden történetnek van valamilyen szinten, egy valóság alapja. Már régebben, 100 akárhány évvel ezelőtt is látták már a lényt. Nektek mi a véleményetek? Létezhet a figyelő?2024. júl. 15. 10:26
11/17 anonim válasza:
Egy gyereket ölt eddig meg. Tehát egy gyerek nézett rá. Ha a többiek akik találkoztak vele nem néztek rá, akkor hogy a rákba látták?
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Ilyesmit én is láttam. Ami a cikk legfelső rajzán van. Csak amit én láttam, annak hosszabb, hegyes füle volt a szeme inkább talán kisebb és a bőre sötétebb, sötét és világos szürke vagy barna foltos. Valóban csak figyelt, amennyire emlékszem. Nem tudom, 6 láb az milyen magas. Ez átlagos felnőtt ember magasságú lehetett. Persze valószínű hogy én egész mást láttam. Amugy is még a 70 es években volt. Szerintem ezek valami démoni lények. Vagy valami humanoidok, kb mint a "kis szürkék".
Hát ami a gyerekkel történt a cikkben, azért azt nem nagyon tudom elhinni.
14/17 anonim válasza:
Érdekes hogy egyre több videó kerül fel youtube-ra amin hasonló lény látható! És az az ijesztő hogy több olyan is van köztük ami nem tűnik kamunak! Lehet hogy tényleg ez a lény! Vagy csak valami ahhoz hasonló ! De az biztos hogy rengeteg megmagyarázhatattlan dolog van a világon! Velem valami nagyon fura és ijesztő dolog történt régen! olyan 16 éves lehettem és volt egy időszak amikor szinte minden éjjel arra keltem, hogy éreztem hogy valami vagy valaki ül az ágy végében! Éreztem ahogy a lábaimra nehezedett de nem olyan volt mint mondjuk egy ember hanem annál sokkal könnyebb! nem tudom mennyi ideig tartott, már nem emlékszem csak arra hogy éreztem ahogy ül az ágy végébe és morgó hangot hallottam ! Annyira féltem hogy levegőt is alig mertem venni! Szerencsére nem volt bátorságom oda nézni hogy mi lehet az! Ráadásul mindig a takaró alatt aludtam ,de lehet jobban is tettem hogy nem néztem meg soha, hogy mi ül az ágyam végébe! És ráadásul emeletes ágy felső részében aludtam szóval az se lehet hogy mundjuk a kutya be jött éjjel a szobába! De amúgy se olyan morgás volt mint amit egy kutya csinál! Ez inkább olyasmi mint az átok című horrorfilmben de ahhoz is csak hasonlít valamennyire. Mai napig nem tudom elképzelni hogy mi lehetett az? És lehet jobb is hogy nem tudom
15/17 anonim válasza:
Kellett ezt nekem éjjel olvasni 🤦♀️
16/17 anonim válasza:
A figyelők bukott tündérek, akik régen békében éltek az emberekkel. Aztán erős mágiával elzárták őket a külvilágtól és elkorcsosodtak. Felejtettek, vadakká váltak. Meggyűlőlték az embereket. Azért figyelnek hogy tanulmányozzák az embereket. Hogy tökéletesen leutánozzanak felveszik az alakod és a helyedbe lépnek.
17/17 anonim válasza:
Fent van a Disney-n. Vagy ha nincs streamed online is megnézheted. A figyelők az a címe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!