Létezik a figyelő?
Szerintem nem de végülis ki tudja ?
Egyébként én nagyon kedvekem mint creepy pastát :)
Állítólag nézi éjjel ahogy alszol. Ha pont akkor ébredsz fel és meglátod, akkor megesz. Már én is olvastam utánna a dolognak. Már régebbről, az 1800-as évekből is voltak feljegyzések róla. Csak azt nem tudom hogy izgalmasabb dolgot az sem tud csinálni, minthogy néz egy alvó embert?
Ez egy kitalált lény. Elég fejlett a technológia, és nem tudták bebizonyitani, hogy létezik. Itt ez estben nem szellemről van szó, hogy ne lehessen látni (így bizonyítani is nehezebb), hanem egy hús-vér lényről. De semmi kézzel fogható bizonyiték, senki sem szerelt csapdát, hogy elfoghassa, majd bemutassa a nagyvilágnak, hogy "Itt a figyelő", mert el sem lehet fogni, mert nem létezik. Ha értitek a gondolatmenetemet. Kissé nehéz megfogalmazni.
Na de jön a kérdés, hogy akkor miért vannak feljegyzések az 1800-as évekből? Nem mostani? Már akkor meg volt ez a creepypasta? Lehet akkor is szerették ilyesztgetni egymást. Kitaláltak egy lényt, és egy történetet, hogy éjjel figyel, és ha rajtakapod, akkor neked kámpec.
köszönöm a válaszokat, még egy ehhez kapcsolódó kérdés:
ha zárva ajtó, ablak minden szar, akkor hogy jut be ha a legendát nézzük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!