Mi az a rake/figyelő?
Figyelt kérdés
Állítólag éjjel néz amint alszol. De honnat jön? Mi az valójában? Miért jó az neki, ha néz amint alszol? Sok történetet olvastam, sok beszámolót olvastam már róla. De tényleg igaz? Mert azt mondják, hogy minden történetnek van valamilyen szinten, egy valóság alapja. Már régebben, 100 akárhány évvel ezelőtt is látták már a lényt. Nektek mi a véleményetek? Létezhet a figyelő?júl. 15. 10:26
1/17 anonim válasza:
Valószínűleg az alvásparalízis jelenségéből alakult ki a hiedelem. Nem, nem létezik.
2/17 anonim válasza:
a rake az a gereblye ami szimbiózisban él a figyelővel
éjjel figyel a figyelő rake és a gereblye rake pedig meg gereblyéz ha észreveszed őket
3/17 anonim válasza:
"Már régebben, 100 akárhány évvel ezelőtt is látták már a lényt"
Tehát akkor időutazó is, mert a kétezres évek elején találták ki, talán a 4chan felhasználói....
4/17 Senior Séf válasza:
Beszarok! Hány éves kortól látogatható ez az oldal?
5/17 anonim válasza:
Ez csak egy úgynevezett creepy pasta. Ezer meg egy rémsztori van róla, kitaláció.
De van egy lény, amiről sok kép és videó van fent a neten, kb mióta létezik internet, fellelhető, sokszor azt titulálják a figyelőnek, de szerintem az 2 különböző dolog. Egyik se létezik persze, vagyis legalábbis 100% hogy a figyelő nem, és 99% hogy utóbbi szintén nem.
Én úgy vagyok vele, hogy mindenki higyjen amiben szeretne.
7/17 anonim válasza:
6-os, ez egy angol kifejezés, nem tehetek róla, hogy magyarra szó szerint fordítva azt jelenti 😂
8/17 anonim válasza:
Létezik. A főnököd. Személyesen vagy kamerán át figyel folyamatosan, lesve nem e alszol el. Ugrásra kész, hogy a legváratlanabb pillanatokban ijesszen rád, válogatott módszerekkel. Nagyon hátborzongató, veszedelmes lény. Az idődet, idegrendszeredet, lelkedet akarja.
10/17 anonim válasza:
A figyelőről már nagyon régi időkből is vannak beszámolók! Szerintem valami démoni lény lehet, ha tényleg létezik! Olvastam régebben egy történetet amit a szülők meséltek el arról az éjszakáról amikor a figyelő megölte a gyereküket! A leírások szerint csak akkor öl meg ha ránézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!