Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik voltak azok a szellemmel...

Mik voltak azok a szellemmel kapcsoltos események ,amire azt mondod ,hogy ez meglepő volt?

Figyelt kérdés

2024. júl. 3. 08:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Szóval történetekre vagyok kíváncsi most ,amik veletek történtek!
2024. júl. 3. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Bármi ilyen esemény meglepő lenne, tekintve, hogy szellemek nem léteznek.
2024. júl. 3. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Különösebben nem hiszek a szellemekben, viszont 11-12 éves koromban történt egy eset, amire ha gondolok még most is megborzongok.

Akkori legjobb barátnőmmel 2en voltunk nálunk, és azzal szórakoztunk hogy ilyen szellemes dolgokkal ijesztgettük egymást, meg hülyeségeket mondtunk, eljátszottuk hogy szellemet idézünk meg ilyenek. Pl ropogott valamiért a padló aztán már piszkáltuk egymást, hogy szellemek járnak, de egyikünk se gondolta komolyan. Ilyesmit mentek egész nap. Aztán egyszer csak hülyeségből megszólaltam, hogy ajtó csukódj be! És a tőlünk kb 3 méterre lévő szobaajtó becsapódott. Úgy, hogy semmiféle ajtó, ablak nem volt nyitva, huzat nem lehetett. Azóta sem tudjuk a magyarázatát… nagyon megijedtünk egyébként, szülőknek is meséltük, de okosat ők se tudtak mondani.

2024. júl. 4. 00:09
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
100%
48 órája voltam talpon, amikor egy éjszakás műszakban a 40 éve halott apám árnyképét láttam tükröződni. Mivel szellemekben, meg hasonló maszlagban nem hiszek, másnap -már pihenten- megpróbáltam ugyanúgy beállítani az üvegajtókat, amilyen szögben emlékezetem szerint álltak. Nem sikerült. Ennek ellenére sem fogom elhinni, hogy szellemet láttam.
2024. júl. 5. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!