Szabad szellemmel beszélni?
Figyelt kérdés
Párom meghalt 1 hónapja. Egyik ismerősöm látja és hallja a szellemeket. Mondta menjünk ki a temetőbe mert szeretne nekem üzenni a párom. Nem tudom, jó ötlet lenne ez?!2021. nov. 26. 22:24
1/15 anonim válasza:
Nem.
Méghozzá azért, mert nem tudni, hogy ő mit lát.
2/15 anonim válasza:
Nezd meg a paranormalis tevekenysegek c. filmet.El fog menni a kedved a tulvilaggal valo kommunikaciotol.
3/15 Grimfox válasza:
Ha üzenni akarna, megtenné olyankor, amikor te is fogékony vagy rá. Vagy úgy, hogy te is felismerd az üzenetet. Alapvetően nem jó ötlet holtakkal beszélni. Több okból sem, de az egyik legerősebb indok az, amit 1. válaszoló írt.
4/15 anonim válasza:
Nehogy kimenjél vele.Mivan ha megakar erőszakolni,vgy megölni.
5/15 anonim válasza:
Nyugodtan ki lehet menni ha álcázod magad. Játszd el, hogy virágot viszel a mamika sírjára és közben hallgatózz mit akarnak neked mondani. Ha semmi ármányos nincs akkor akár el is mehetsz velük.
6/15 anonim válasza:
Üzen ő magától ha akar, ha figyelsz úgyis észreveszed. Szólhatsz hozzá te is,de idégetni nem szabad,mert nem kivánatos entitás is jöhet, aztán annak nem fogsz örülni
8/15 anonim válasza:
Igen, ha meghal a párom és valaki beállít, hogy látja pont leállok vele.
Kíváncsi vagyok mit akar üzenni, ami az ő számára épp hasznos egész véletlen.
9/15 anonim válasza:
Nem jó ötlet. Honnan tudod, hogy nem csak átver az ismerős? Úgyis azt állít, amit akar.
10/15 anonim válasza:
Tapasztalatom, hogy ha akarnak, tudnak személyre szabottan üzenni a szeretteink, félreérthetetlenül. Az én legjobb barátom kedvenc zenéje pl. a kismadár című szám volt. A halála után egyszer egyedül üldögéltem az erkélyemen (sokadik emelet) és ezt a számot hallgattam fülhallgatóval, miközben ő jutott róla eszembe, hogy bárcsak itt lehetne és akkor odarepült egy szürke kismadár az erkély korlátjára, tőlem egy méterre és amíg a dal szólt, ott volt. A barátom kedvenc színe a szürke volt... és az üzenetben ott volt a válasz a kérdésre (látlak-e még valahol?) ilyen tűpontos üzenetet nem egyet kaptam tőle, pl. olyan, számomra addig ismeretlen zene keltette fel a figyelmem, ami szóról-szóra visszaadta az ő mondatait, amiket régen nekem mondott (és ezek mindig akkor történtek, ha valami kapcsán rá gondoltam, szóba került). Ezért nem kell közvetett segítség, pláne nem idézés. Ő azt is üzente egyszer, hogy ha akarom, úgyis eljön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!