Valaki itt kepes felismerni, ha egy ember meg van szallva egy demon vagy egy lelek altal?
Nem, ez nem egy troll kerdes. 100%-osan komoly a dolog.
Szkeptikus voltam ezekkel kapcsolatban mindig is, de mostmar masra nem tudok gondolni. Szeretnem egy ehhez erto ember velemenyet kikerni privatban.
"már az is egy kis enyhülést adhatna"
Szerintem az is enyhülést hozna, ha nem adnád alá a lovat az ostoba tévképzeteiddel.
Rendben, koszonom!
Ma is teaztam, tegnap kirakozas kozben pozitiv megerositeseket suttogo sminkelo lany asmr-t neztem💀💀
Szoval jah. Nagyon koszonom, hogy probalsz segiteni, 21-es!!!
Jaj xd
20-as*
Igen, ezt olvastam. Gyogyszereket szedtem, de meg regebben. Viszont mostanaban tiszta allapotban voltam elszakadva az ontudtomtol+a valosagtol. Egyebkent HA megszallt valami, nem hinnem, hogy egy demon, vagy valami kulonosebben rosszindulatu izeke lenne. Csak valami elveszett akarmi, vagy nem tom.
Mindenesetre ha honapokkal ezutan skizofrennek leszek diagnosztizalva, akkor is elmenjek valami paphoz, vagy hasonlohoz szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!