Valaki itt kepes felismerni, ha egy ember meg van szallva egy demon vagy egy lelek altal?
Nem, ez nem egy troll kerdes. 100%-osan komoly a dolog.
Szkeptikus voltam ezekkel kapcsolatban mindig is, de mostmar masra nem tudok gondolni. Szeretnem egy ehhez erto ember velemenyet kikerni privatban.
Nagyon koszonom, 16-os!!
Igen, elhataroztam, hogy ra fogok kerdezni az orvosomnal, szerinte skizofren vagyok-e. Na, de addig mit csinaljak?? Ugy erzem, az eletem total ossze fog omlani az idopont napjaig.. hihetetlen mertekben rosszabbodik az allapotom minden aldott nap. Ez nem onsajnaltatas, tenyleg ez az igazsag. Mas orvos is csak kesobb fogadna. Penzem maganra nincsen.
Na mindegy, nagyon koszonom akkor is neked is, es minden ertelmes valaszadonak a velemenyet!
6. ”Az igazsag az, hogy vagy skizofren vagyok, vagy ugymond megszallt valami."
De ez az én szövegem. Én szoktam itt terjeszteni, hogy aki fizikailag nem létező "dolgokban" hisz, az vagy nem okos vagy mentális bajai vannak.
Miután a "természetfeletti" egyszerűen kizárt, mincs. Természet van csak, fizika, kémia, matematika stb. létező dolgok léteznek.
Fantazmagóriák, papok meséi, az semmi, senki nem látta, nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!