Valaki itt kepes felismerni, ha egy ember meg van szallva egy demon vagy egy lelek altal?
Nem, ez nem egy troll kerdes. 100%-osan komoly a dolog.
Szkeptikus voltam ezekkel kapcsolatban mindig is, de mostmar masra nem tudok gondolni. Szeretnem egy ehhez erto ember velemenyet kikerni privatban.
Mar rakerestem!!
Vagy egy oraig olvasgattam. A "tuneteknek", amik fel szoktak sorolva lenni, altalaban a fele igaz ram. Szoval nem vagyok biztos abban, hogy tenyleg ez a helyzet.
A gond az, hogy azok a tünetek, amiket a befolyás okoz egy sor, össze nem függő betegséghez is kapcsolódhatnak. Az ilyen listák nagyrészt haszontalanok. Biztosan csak olyan tudja megmondani, hogy van e ott valami, vagy nincs, aki közvetlenül tudja észlelni őket.
Persze egy rakás csaló állítja, hogy képes erre, de ők pénzért még a boldogságos szűz Máriát is látják, meg az ellenkezőjét is.
Ami megnyugtató lehet, hogy nagyon ritka, ha valakit tényleg démonok, vagy másféle ártó szellemek zaklatnak.
Biztos, hogy nincs ilyen, csak bemeséled magadnak.
Bizonyíték csupán a fizika.
Az igazsag az, hogy vagy skizofren vagyok, vagy ugymond megszallt valami. Meg mindig nagyon nehez elhinnem a masodik valoszinuseget, de nem zarhatom ki ezt sem.
Valahogy a kerdes kiirasakor ugy ereztem, nem lehetek skizofren, mert nagyon ritkan hallucinalok. Nem tudom igazabol.
"nem zarhatom ki ezt sem"
És ezt a kezelőorvosod mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!