Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért kell az olyat lehordani...

Miért kell az olyat lehordani a sárga földig, aki azt állítja magáról hogy vérfarkas?

Figyelt kérdés
Ahogy az egyik ilyen kérdésnél olvastam, MIVAN, HA NEKI VAN IGAZA?
2010. okt. 24. 13:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg komolyan gondolod ezt? Ha igen,akkor csak gratulálok,ha nem akkor is,mert ez nagyon mókás kérdés volt.:D
2010. nov. 14. 17:29
 22/34 anonim ***** válasza:
Annyi cirkusz volt e körül minden népbe egytől egyig hogy szerintem tuti nem vicc. Amúgy meg minden népbe volt ilyen, dél amerikába jaguárember, japánba rókaember, mert ott nem voltak farkasok. Persze nem csak vérfarkasok vannak, vannak therianthropyk, olvass utána ez mi, meg vanna lycanthropyk a van helsingbe nagyon jól ábrázolták őket.
2010. nov. 24. 19:33
 23/34 A kérdező kommentje:
Végre egy intellektuális válaszoló.
2010. nov. 24. 19:36
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

"Annyi cirkusz volt e körül minden népbe egytől egyig hogy szerintem tuti nem vicc. Amúgy meg minden népbe volt ilyen, dél amerikába jaguárember, japánba rókaember, mert ott nem voltak farkasok. Persze nem csak vérfarkasok vannak, vannak therianthropyk, olvass utána ez mi, meg vanna lycanthropyk a van helsingbe nagyon jól ábrázolták őket."

A Hellsing egy anime, a többi meg mitológia.

Ennyi erővel én azt mondom, hogy a Külső Világ Sötét Árnyura vagyok. Nos ki nézne akkor hülyének, mert szerintem mindenki.

Hagyjátok már az ilyen kérdéseket, nincs ilyen,hogy tényleges Vérfarkas. Van olyan,hogy Lycantrópia ,de az mentális betegség és nem fogsz éjjelente 2 méteres húsevő döggé alakulni.

2010. nov. 25. 08:08
 25/34 anonim ***** válasza:
De van aki két méteres húsevő döggé változik ha tetszik ha nem. Csak keress rá hogy werewolf sightings, annyian észlelik főleg Amerikába, hogy biztos nem kamu. A legismertebb a Bray road beast. Egyébként a mitológiáról meg annyit, ha azt látták az indiánok hogy a sámán átalakul állattá (bölény volt általában, de volt medve meg farkas is) akkor gondolom nem csak a sámán hitte magáról hogy egy állat.
2011. jan. 10. 22:54
 26/34 anonim ***** válasza:
A lycantropia, önmagát állatnak képzelő ember ritka pszichológiai jelenség. A skizofrénia szoros összefüggésbe hozható vele.
2011. ápr. 12. 16:02
 27/34 anonim ***** válasza:

ne hordjátok már le szegényt.Én tudom az igazságot.ÉN is vérfarkas vagyok.Itt a nagyapám: [link]

az apám Ludwig Farkas,anyám Mókus Ember,nagyapám Lucentó Kristóf,nagymamám Lycantropológia.Mind így nézünk ki teliholdkor: [link]

ez egy digitális fénykép

ja és az unokatesóim lucifer és majoranna vámpírok!

2011. ápr. 12. 16:10
 28/34 anonim ***** válasza:
DE van egy ilyen betegség is, hogy vérfarkas szindróma. És én ezt nagyon nem értem, hogy miért kell az embert így le szidni. Amúgy meg ha vérfarkas szindrómája van akkor mondhatja magára, de ha nincs akkor szimplán nagy a fantáziája.
2011. máj. 1. 19:07
 29/34 anonim ***** válasza:
És szerinted hány orvosi lycantrop irkál ide kérdéseket?
2011. máj. 1. 20:25
 30/34 A kérdező kommentje:
0,000 tízezred.
2011. máj. 1. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!