Miért kell az olyat lehordani a sárga földig, aki azt állítja magáról hogy vérfarkas?
"Annyi cirkusz volt e körül minden népbe egytől egyig hogy szerintem tuti nem vicc. Amúgy meg minden népbe volt ilyen, dél amerikába jaguárember, japánba rókaember, mert ott nem voltak farkasok. Persze nem csak vérfarkasok vannak, vannak therianthropyk, olvass utána ez mi, meg vanna lycanthropyk a van helsingbe nagyon jól ábrázolták őket."
A Hellsing egy anime, a többi meg mitológia.
Ennyi erővel én azt mondom, hogy a Külső Világ Sötét Árnyura vagyok. Nos ki nézne akkor hülyének, mert szerintem mindenki.
Hagyjátok már az ilyen kérdéseket, nincs ilyen,hogy tényleges Vérfarkas. Van olyan,hogy Lycantrópia ,de az mentális betegség és nem fogsz éjjelente 2 méteres húsevő döggé alakulni.
ne hordjátok már le szegényt.Én tudom az igazságot.ÉN is vérfarkas vagyok.Itt a nagyapám: [link]
az apám Ludwig Farkas,anyám Mókus Ember,nagyapám Lucentó Kristóf,nagymamám Lycantropológia.Mind így nézünk ki teliholdkor: [link]
ez egy digitális fénykép
ja és az unokatesóim lucifer és majoranna vámpírok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!