Vérfarkas lehet vámpírvadász? (Kérdésem csakis elméleti, NEM ÁLLÍTOM, HOGY LÉTEZNEK! )
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 21:35
1/22 anonim válasza:
Irigylem azokat, akiknek ez a legfőbb gondjuk.
Attól függ, melyik fantasy könyvet veszed alapul ehhez.
2/22 anonim válasza:
miért ne lehetne? Lőrincz L. László szerint biztosan nem lehetne, Darren Shan szerint van rá esély, Anne Rice könyveire már nem emlékszem, több vámpíros-vérfarkasos dolgot pedig nem olvastam.
3/22 A kérdező kommentje:
Sztem is lehetne.
2010. nov. 13. 22:09
4/22 anonim válasza:
Ha elvégzi az államilag támogatott vámpírvadász OKJ-s tanfolyamot, akkor miért ne?
5/22 A kérdező kommentje:
XDXD
2010. nov. 13. 22:16
6/22 anonim válasza:
Nem rég néztem a Mesék a Kriptából sorozatot. Ott a vérfarkas volt a vérfarkas vadász. Mert nem tudta magáról, hogy ő a vérfarkas. De aztán végül levadászta egy vámpír. Szóval szerintem fordítva is lehetne. Bár a vámpírok éjszaka vannak toppon, viszont éjszaka lesz vérfarkas a vérfarkas. És hát a vérfarkas ösztön lény, csak a húsra és vérre megy. Vagy csak teliholdkor?! Hát én nem is tudom. Ez tényleg fogós kérdés.
7/22 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom hogy a vérfarkas emberi tudattal rendelkezik, farkas alakban is, és a vérengzés/emberevés hülyeség.
2010. nov. 13. 22:52
8/22 anonim válasza:
Énis farkas vagyok akk XD a Becenevem werwolf :D:P Am sterintem lehetne simán Mivel a farkas nem isten ellensége a vámpír viszont igen de akk Vámpír miért ne lehetne vérfarkasvadás ?
9/22 A kérdező kommentje:
Vámpír is lehet vérfarkasvadász, bár én inkább a farkasokat preferálom. XD
2010. nov. 14. 12:57
10/22 anonim válasza:
a vérfarkas harapása halálos a vámpírokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!