Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen szellem ez és mit akar?

Milyen szellem ez és mit akar?

Figyelt kérdés

Szombaton itt volt barátnőm nálunk, és elősszőr jött át hozzánk, bemutatkozni a családnak meg ilyenek. Anya állt a csap mellett kb 1 méterre a tekerőtől, és hirtelen kilőtt a csapból a forró víz. Senki sem nyúlt hozzá, "magától" csinálta. Ma 2 napra rá a fürdőszobában történt meg ez, kinyílt a zuhany és pillanatok alatt elárasztotta a víz a fürdőszobát. Minden csuron víz lett, de senki nem volt bent a fürdőben!

Elösszőr arra gondoltam, hogy biztos a nyomás szórakozik meg ilyenek, de az nem lehet, mert a fürdőben egyedül emelős a csap nyitója, a konyhában tekerős, és nem vagyok vízszerelő, de szerintem itt valami cink van.

Jah és az egyik lábason ez jelent meg, de ez már hónapokkal ezelött viszont nem jött még le vagy egy tucat mosogatás után sem.

[link]

Nem tudom ez mit jelent, de gyanús. Racionálisan azt gondolom, hogy a lábas bekormozódott és mosogatás után lefolyt a kormos víz és egy buborékon szétfolyt, aztán az kipukkant. Akkor is gyanús.

és 1 hete követett éjjel egy sötét alak egy olyan úton, ahol kétlem hogy bárki járkálna, még részegen sem, és egy telefon volt a kezében és világított. Ahogy jött mögöttem egyre hangosabb volt a dallam a telefonból ez a nokia tunes csengőhang, hallásra ott volt mellettem, vagy közvetlen mögöttem, de amikor hátranéztem volt vagy 4-5 méter köztünk. Ha előrenéztem akkor pedig oldalt láttam periférikusan a telefon kijelzőfényét de ha ránéztem nem volt ott, és a hang is halkabb lett valamelyest.

Kezdek egyre jobban betojni! De légyszíves ne piszkálódjatok meg ilyenek!

F/17 (csak hogy nem egy pisis kiscsaj vok)

2010. okt. 19. 19:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%

Szia,

a csapok szerintem azert kezdtek el folyni, mert egy regi haznal megesnek, hogy rosszak a csovek es nyomasingadozas van, hivjatok ki egy vizszerelot nehogy egyszer a falban torjon el egy cso.

A labas eleg reginek tunik, lehet, hogy valami tisztitoszer lemarta rola a zomancot. Pl hidegzsiroldo tud ilyet csinalni, de tulajdonkepp barmi.

A sotet alakosat nem ertem, jott mogotted egy ember az utcan, es? Egy ures utcaban visszhangozhat furan a telefon, es eleg egy fa vagy bokor hogy maskepp hangzzon az egesz.

A buszon pedig gondolom azert vagy rosszul, mert stresszes vagy es nagyon raallt az agyad a szellem temara. Szerintem semmi aggodni valod nincs:)

17/L

2010. okt. 21. 21:03
 22/23 anonim válasza:
szia :) ha priviben megadod az msn címedet, megpróbálok neked segíteni!
2010. nov. 5. 11:27
 23/23 anonim ***** válasza:
Azon a linken, ami van az edényen olyan mintha egy UFO lenne egy rajzfilből tök poén bírom a burád. Nekem bejössz
2011. máj. 10. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!