Szellemidézéskor kinek a szelleme jelent meg nektek? Mi történt? Nem akarok idézni csak kíváncsi vagyok
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 23:26
1/9 anonim válasza:
Nekem egy Neander-völgyi szelleme jelent meg. Mérges még mindig, amiért a homo sapiens elpusztította őket :(
2/9 anonim válasza:
Nekem édes anyukám jelent meg.. mindenben hasonlitott rá. Aztán rájöttem hogy a fingombol keletkezett fingfelho volt.
3/9 anonim válasza:
Azé, akit hívtam. Ez meg milyen kérdés? Ha otthon vagy és szólsz a tesódnak, akkor mit gondolsz, apád fog besétálni?
Valamint szellemet nem idézünk, hanem odahívunk. A szellem nem egy multidimenzionális lény, vagy alternatív síkokon létező, hogy idézgetni kelljen, csak egy ember, aki meghalt. Ha meg már régen halt meg, akkor nem szellemről beszélünk, hanem ezen a téridőn túl haladt valakiről.
4/9 anonim válasza:
2 - Ez a hozzászólás csökkenti a karmádat 8-cal.
5/9 anonim válasza:
Szia! A baràtnômmel voltunk egy szellemidézô összejövetelen, 6 személy volt az asztalnàl. Mindenki az elhunyt szerettével akart volna kontaktust teremteni. Voltak érdekes hangok, hideg levegô érzet a levegôben, de nem làttunk semmit. Haza mentünk és a barátnőm elmondása szerint valaki szellemét hazavitte. Napokig nem tudot aludni, mert folyton kopogást hallott esténként. Aztán felbérelt egy Médiumot aki elküldte a Szellemet, ahová való.
6/9 anonim válasza:
3#, Felbérelt egy médiumot, aki elküldte? XD Ő is elküldhette volna. Megmondod neki, hogy nem tudsz neki segíteni, és menjen el, mert zavar a kopogás, sajnálod. Felfogja és elmegy. Te nem tennéd?
Miért kell fizetni valakinek, hogy beszéljen valakivel egy percig?..
7/9 anonim válasza:
Nekem a Soros démon jelent meg. Rá akart kényszeríteni arra, hogy átműtsem magam más neművé
8/9 anonim válasza:
Én kopogtam neki mert ő egy prosti akinek adtam egy tízezrest kölcsön
9/9 anonim válasza:
Csak a Hazugság Démona, de az itt mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!