Erre a jelenségre milyen magyarázattal tudtok nekem előállni?
Az eset körülbelül 7 éve történt, januárban este 21:00 óra tájékán. A kutyánk bennt aludt a nappaliban, felkapcsoltam a lámpát és oda mentem hozzá, elkezdtem simogatni, szerettem őt nagyon..
Akkoriban anyumnak volt egy megtermett jukka pálmája a nappaliban a bejárati ajtóval szemben az ablakok mellett. Mivel tél volt és a fűtés is ment értelemszerűen egyik ablak sem volt kinyitva.
Simogattam a kutyát és kb. 5 perc után nem hagyott nyugodni valami furcsa zaj, gondoltam esik a hó kinn és verdesi az ablak üvegét, aztán elnéztem jobb irányba. A jukka több levele szabályosan balra mozdultak EGY irányba lassan mint amikor elhalad mellette valaki.
Beszaladtam anyumhoz, a kutya elkezdett abba az irányba lassan visszafogottan ugatni. Aztán abbahagyta.
Még mielőtt valaki előállna a gondolattal, nem, nem hallucináltam, semmilyen szer hatása alatt nem voltam...
Kíváncsian várom a válaszokat.
"esik a hó kinn és verdesi az ablak üvegét"
Kemény havazás lehet felétek, hogy hallhatóan verdesi az ablak üvegét!
Az ablakok megfelelően zárnak, nem lehet, hogy huzatos volt és a kinti hóvihar betolt egy kis fagyos levegőt? A kutya azért ugatott, mert látta a mozgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!