Ki akar csatlakozni hozzám idézésre?
Szeretnék démont megidézni lehetőleg többet. Ha valakinek van kedve az csatlakozzon. Péntek éjfélre tűztem ki az időpontot így vagy egyedül vagy mással de megcsinálom.
Még azt hinnétek, hogy viccelek de ez nem vicc!
"Szóval az idézés sikeres volt és sikerült megidézni egy démont. Videó felvétel készült a történtekről amit yt-ra fel is raktam."
Ilyen videó.
Ott van YT-n, ahogy a kérdező is írta, keress rá! Vedd már a fáradtságot arra, hogy utánanézz, azok után, hogy alaptalanul sértegettél! Vagy kérd el a kérdezőtől, írj neki privátot!
Még a végén beperelsz, hogy megsértem a 18 év alatti lányod személyiségi jogait, mert az engedélye nélkül elküldöm az ő szellemi termékét!
Tőlem ugyan nem kapod meg, nagyokos! És kb teszek rá, hogy mit gondolsz!
73, nem figyeltem végig a cicaharcotokat, de azért remélem ha már ekkora szájjal hirdeted, hogy a kérdező elérhetővé tette a videót, te is beírtad youtubera, hgoy "ördögidézés" és megtaláltad a videót...
Merthogy a kérdező egy F meghajtón lévő fájl linkjét küldte át pl nekem privátban, és meglepő módon nem tudom megnyitni azt, ami az ő számítógépén van, azóta meg nem reagál a levelemre....
Szóval olyan kimondottan nem elérhető az a videó...
73-s: Engem te ne sértegess öcsi mert kiverem azt a maradék pár fogadat is a szádból ami van és csak folyékony táplálékot tudnál enni. :)
Itt anonim módon nagy a pöcsöd de a valóságban futnál anyuhoz sírva,hogy a bácsi meg akar verni,kis szaros. :D
Most pedig sipirc aludni noki mert holnap isi és anyu nagyon mérges lesz rád! Te szarszagú.
Még a végén beperelsz, hogy megsértem a 18 év alatti lányod személyiségi jogait, mert az engedélye nélkül elküldöm az ő szellemi termékét!
Te miről beszélsz fasztarisznya?
Gondolom vernek az iskolában minden nap és itt éled ki a fölényeskedésedet és a frusztrációdat egy anonim oldalon. Szánalmas senki aki az anyjával él és hamarosan hajléktalanná vál. Hölgyeim és Uraim itt láthatunk egy szarházit akiből hamarosan hajlétalanná fog válni. Nyugi adok majd az utcán pár forintot. :)
És remélem tudod,hogy bekerülsz egy Radics Peti videóba is szóval annak a pár nokedli barátodnak menőzni fogsz tudni és akár az osztályodban is híres lehetsz és már csak heti 8x fognak megverni a 10 helyett. :)
Nyugodtan fröcsögj még valamit nokedli mert már nem fogom elolvasni. :)
74-es: Én találtam egy olyan videót bár kitudja,hogy azt ő rakta e ki vagy sem.. A dátum stimmel de kitudja.
A noki akit meg láttál írni az meg szimplán csak sérteget és személyeskedik mert ennyi öröme van az életében sajnos. De én már befejeztem vele mert egy hülyével nem lehet vitatkozni. Van is egy mondás erről. "Mi az örök boldogság titka? Nem kell vitatkozni az ostobákkal. Nem értek egyet. igazad van."
75: Te magadnál vagy ember? Egyedül te fröcsögsz itt ezzel a "szülőkkel lakós", "gyárimunkás", "hajléktalanná vál, hajlétalan" dumáddal. Szerintem ez már beteges. Te most troll vagy, vagy komolyan ez a színvonal?!
Most tényleg Radics Petivel fenyegetsz? Hajrá, szerintem Peti elég értelmes ahhoz, hogy levágja, kettőnk közül ki itt az agresszor. Kicsit meg is lepődtem, hogy megemlíted (nem is vágom, hogy jön ő ehhez a témához), mert nyilvánvalóan nem te vagy a célközönsége.
Elképzelhetőnek tartom, hogy te igazából a kérdező vagy, egy másik accountról, nagyon is tisztában vagy vele, hogy összevissza hazudozott, hasonló a stílusod (ő jött először ezzel a "gyárimunkás" fixációval), ha nem is te vagy, ismered személyesen.
A fenyegetéseid semmit sem érnek, szánalmasak. Egy bohóc vagy, sajnállak!
77-es: Bevetted a gyógyszereidet amit az orvosod írt fel? Látom skrizoféniában szenvedsz,hogy egy másik idegen emberre egyből azt hiszed "hogy biztos ő az csak másik fiókról".. Itt valami nagyon durva örökletes skrizofénia betegséged lehet amit valamelyik szülődtől örökölhettél.
Radics Peti meg pont az olyan ahygalott kisgyerekekből csinálja a tartalmat mint amilyen te is vagy szóval lehet elküldöm a screenshotot neki és majd a több százezer ember röhögni fog rajtad(lehet te leszel Magdi 2 :D ) Majd az iskolában mondhatod a kisbarátaidnak,hogy benne vagy a Radics Peti videóban és te vagy az a "hülye".
Most majd gondolom megint fröcsögsz vagy prédikálsz nekem azzal a 2 szem fogaddal ami a szádban van. Nyugodtan írj mert már úgy sem fogom elolvasni az írásodat és inkább rád hagyom. Nem fogok egy 10 éves kisgyerekkel veszekedni aki csak az interneten egy anonim oldalon tudja magát megvédeni mert a valóságban minden nap össze verik. Pár évtized múlva ha megléled majd nézz vissza erre a hülye beszólásodra és talán rá jössz hogy mekkora kis takonypóc voltál. :)
Öhm.... szerintetek Radics törődik egy sokoldalas baromkodással egy anonim oldalon egy eleve primitív és hiteltelen kérdés alatt?
Napjában többszáz ilyen kérdés és válasz születik ezen az oldalon. Csak mivel anonim az egész, így teljesen értelmetlen ezt bárhová is küldeni. A hossza miatt meg még ott sem olvassák el ahol korában voltak a GYK poénok. Ez az itteni fröcsögésetek még cska nem is poénos, csak simán sáznalmas.
Szóval aki azt hitte, hogy ez Raadicsnak való tartalom, az nem érti mit isnál Radics.
De nyilván, ha valaki itt elküldte neki, akkor szerettel várjuk a reakciójáról a screenshotokat, vagy magát a kész videót.
Uhhh kössz de inkább nem!Egy életre elegem van a bíróságtól...
De ha mem akarod ne vedd át és nem kell elmenned 🫡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!