Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki akar csatlakozni hozzám...

Ki akar csatlakozni hozzám idézésre?

Figyelt kérdés

Szeretnék démont megidézni lehetőleg többet. Ha valakinek van kedve az csatlakozzon. Péntek éjfélre tűztem ki az időpontot így vagy egyedül vagy mással de megcsinálom.

Még azt hinnétek, hogy viccelek de ez nem vicc!

2023. szept. 21. 05:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
82%
20 - Kár, hogy az nem számít, mert a kérdező be fog fosni.
2023. szept. 23. 10:53
 22/79 anonim ***** válasza:
21: szerintem a befosás lesz a legkisebb gondja... Mármint ha tényleg sikerül neki az idézés... De a saját érdekében remélem, hogy nem!
2023. szept. 23. 21:30
 23/79 A kérdező kommentje:

19-es:Ne ezt próbáld meg még egyszer megfogalmazni csak most helyesen és nyelvtanilag jól írd le. :)

A gyógyszereket már bevettem veled együtt csak neked farok növelőt és skizofrénia elleni gyógyszereket kellett bevenned. :) Emlékszel, hogy én adtam oda neked őket és bele kellett rejtenem a sütibe, hogy meg edd. Egyébként ugye az pszichiátriai kezelésre nem felejtettél elmenni? Majd számolj be róla, hogy mit mondtak.🤣🤣🤣🤣

2023. szept. 24. 07:29
 24/79 A kérdező kommentje:
19-es: A válaszaidat nem fogom már olvasni mert nincs kedvem egy kisfiúval veszekedni aki a frusztrációját csak az interneten tudja kiadni anonim módon mert a valóságban bántják és verik az iskolában. A válaszaid téged minősítenek és mindenki csak nevet rajtad. Szóval inkább menj fortniteozni vagy leckét írni.
2023. szept. 24. 07:44
 25/79 A kérdező kommentje:
Az idézésről meg írok majd hosszabban, hogy mi történt stb
2023. szept. 24. 07:45
 26/79 anonim ***** válasza:
60%

23 - "A gyógyszereket már bevettem" - Húhh, ez megnyugtató.

"veled együtt" - Engem is bevettél? :O

Már miért is kellene skizofrénia elleni gyógyszer nekem, amikor te akarsz démont idézni? :D :D

2023. szept. 24. 08:21
 27/79 anonim ***** válasza:
Miről maradtam le?
2023. szept. 30. 23:44
 28/79 anonim ***** válasza:
60%
Semmi extra, kérdező kislány idézni akart a temetőben, megint nem vette be a skizofrénia elleni gyógyszerét.
2023. okt. 1. 07:39
 29/79 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy nem írtam. Szóval az idézés sikeres volt és sikerült megidézni egy démont. Videó felvétel készült a történtekről amit yt-ra fel is raktam. A következő idézés novemberben lesz.
2023. okt. 1. 22:39
 30/79 anonim ***** válasza:
60%

"Videó felvétel készült a történtekről amit yt-ra fel is raktam."

Link vagy nemtörténtmeg.

2023. okt. 2. 00:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!