Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki akar csatlakozni hozzám...

Ki akar csatlakozni hozzám idézésre?

Figyelt kérdés

Szeretnék démont megidézni lehetőleg többet. Ha valakinek van kedve az csatlakozzon. Péntek éjfélre tűztem ki az időpontot így vagy egyedül vagy mással de megcsinálom.

Még azt hinnétek, hogy viccelek de ez nem vicc!

2023. szept. 21. 05:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
Nekem.
2023. okt. 2. 21:36
 42/79 anonim ***** válasza:
60%
Aki megkapta (ha bárki is megkapta) közkinccsé tehetné igazán, mert a kérdező eddig eléggé kamu pozitív...!
2023. okt. 2. 22:00
 43/79 A kérdező kommentje:
Most nem fogom mindenkinek egyesével elküldeni mert reggel 4-kor kelnem kell mert dolgozni is kell... 42-es: Neked könnyű mert 8-ra kell menned iskolába.-.- Bár neked is menned kellene mert ha 8-ra mész iskolába akkor neked is 6 körül kelned kell. Majd holnap elküldöm.
2023. okt. 2. 22:04
 44/79 anonim ***** válasza:
60%

Nézd, kedves kérdező, nem kellene egyesével küldened senkinek, elég lenne csak belinkelni a kérdés alá. Ha valóban feltöltötted YT-ra, ott is bárki láthatná, és ha még mondjuk "családbarát" content lenne, akkor talán meg is lehetne találni.

Nagyon sántít ez az egész dolog, hogy ide miért nem mered feltenni, miért privátban kell küldözgetni. Ha bárkinek is elküldted volna, mi tartja vissza őket, hogy bárhol megosszák a féltve őrzött titkodat.

A helyzet az, hogy senkinek nem küldtél semmit, nem is volt semmiféle felvétel és csak húzod itt a népek agyát.

Ha valóban nem kamu, akkor tedd ki ide! Ha valid a tartalom, nincs mitől tartanod, ha kamu akkor meg ez lesz az 500 milliomodik trash az Internet pöcegödrében!

2023. okt. 2. 22:13
 45/79 anonim ***** válasza:
100%
Én még tavaly idéztem egy démont, azóta sajnos itt ragadt. A nevét is tudom: Rezsidémony!
2023. okt. 3. 19:41
 46/79 anonim ***** válasza:
60%
Rezsiszilárdot idézd meg, az majd elűzi!
2023. okt. 3. 20:20
 47/79 anonim ***** válasza:
Megkaptam a videót (köszi Luci!), hát ez nem egy nagy durranás, semmivel nem több mint a többi idézős videó a neten. Óriási csalódás. Lókukit nem idéztetek meg, nemhogy démont!
2023. okt. 4. 00:22
 48/79 anonim ***** válasza:
Nekem is elküldte, de semmi nem látszódik rajta. Röhejes. És ezt tekinti bizonyítéknak 🤣🤣🤣
2023. okt. 4. 06:26
 49/79 anonim ***** válasza:
100%

Hm... én voltam az, akire írta, hogy elküldte (először) de nekem csak a gépén lévő fájl elérhetőségét küldte el amit hát... meglepő, de nem tudtam megnyitni:D

Ezt jeleztem, de nem kaptam választ.

Szóval valaki tovább tudná passzolni?

2023. okt. 4. 10:19
 50/79 anonim ***** válasza:

"Szóval valaki tovább tudná passzolni?"

Így lesznek az elsőkből az utolsók!

Mióta megnéztem a felvételt, furcsa dolgok történnek a házban. Suttogásokat hallok, és a szemem sarkából sötét árnyakat látok! Reggel fél 4-kor arra ébredtem, hogy a konyhaasztalon lévő bögre leesett a földre és ripityára tört!! Pedig senki sem volt ott!

Nem akarok ártani neked, ezért én inkább nem küldöm tovább ezt a videót!

2023. okt. 4. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!