Szellemet láttam?
Nem hiszem, hogy szellemet láttam volna, de leírom a helyzetet:
Böngészek a számítógépemen, ami a szoba közepén van, nem falnál, a szobámban teljes sötétség van, a redőny lehúzva. Hirtelen arra leszek figyelmes, hogy a monitor jobb oldalától az ajtóig valami fehér, ember méretű folt gyors séta tempójában ment, de mire odapillantottam, eltűnt.
Racionálisan tekintve okozhatta:
- fáradtság
- az ablakomra világítottak a szomszédból
- és ilyenek, nem tudom
Alapvetően nem hiszem, hogy olyan formában léteznének a szellemek, mint a legtöbb ember gondolja, hogy itt mászkálnak közöttünk, miközben láthatjuk őket, és amikor odafigyelnénk, akkor eltűnnek.
Elnézést, ha rossz kategóriába raktam a kérdést!
Szerintem csak egy fény lehetett,ne félj.😊
Pont, miután elolvastam a kérdésedet,odanéztem az ablakhoz,és olyan volt,mintha lett volna ott egy szellem.
De nem volt ott semmi. XD
Én egyszer a szemüvegemről visszacsillanó fénypöttyöt kutattam vagy 20 percig, mire megfejtettem a talányt :D
(friss szemüveg, és pont jó szögből kellett érnie a fénynek)
Szóval a fény elég érdekes játékot tud művelni, valószínűleg valami visszatükröződés lehetett valahonnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!