Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történik valós démoni...

Mi történik valós démoni megszállottság esetén?

Figyelt kérdés

2023. jún. 26. 17:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%

Csodálatos 20-as... Mindennek rezgése van, ugyanis minden rezeg. Így értettem. Bocsánat, hogy úgy fogalmaztam, hogy ne kelljen ekkorát röhögnöd, de nekem így is megérte azért :D

"Ha meg akarod érteni az Univerzum titkait, akkor az energia, a rezgés és frekvencia oldaláról kell megközelítened a témát." - Nikola Tesla.

2023. jún. 29. 15:20
 22/24 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó, fejtsd már ki ezt légyszi, mi az, hogy minden rezeg? Mit jelent az, hogy galami negatívan rezeg, ellenben azzal, ami pozitívan?
2023. jún. 29. 15:40
 23/24 anonim ***** válasza:
31%
Démoni megszállás modern szóval az elmebaj, pszichopátia. Ne a horrorfilmekből indulj ki.
2023. júl. 5. 20:13
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

22-eske : Ha pl valaki tartósan negatív, vagyis az igazi energiavámpír, akkor nála sokszorta több negatív élethelyzet van, mint aki pozitívabban éli életét...

A jó dolgok az életben, akkor jönnek sokkal könnyebben, ha az ember legalább megpróbál nem negatívan élni és nem úgy állni a dolgokhoz sem. Tudom, hogy sokan lehúzzák a vonzás törvényét, én 10 éve ismertem meg és azóta kicserélte az életem. Vagyis, akkor ha nem létezne, akkor vajon az hogyan is lehetséges, hogy bármit megkaptam idáig amit akartam? :):) Illetve még annyi, hogy ez nem egy varázsceruza... hipp-hopp és máris ott a Luxor...

2023. júl. 6. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!