Mi történik valós démoni megszállottság esetén?
Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 17:58
1/24 anonim válasza:
Amíg engem megszáltt, arra az időre leadtam a kocsim meg a jogsim. Biztos ami biztos.
2/24 anonim válasza:
Démoni megszállottság esetén a démon despotikus módon használja az erejét a megszállott testén és testi képességein. Ez az erő csak a materiális tulajdonságokra terjed ki, a belső létstruktúrát (lelket) nem érinti.
3/24 Grimfox válasza:
Csak egy példát láttam eddig ilyenre. Az illető gyakran hallucinált, folyamatosan gyengült, miközben a démon heves érzelmi reakciókat igyekezett kiváltani a befolyásolt személyből. A kitörések még gyengébbé tették az illetőt. Mivel elég erős akaratú személyről volt szó, elég sokáig bírta, még az után is, hogy a folyamatos erős stressz fizikailag is kikezdte. Az sem segített sokat, hogy kisebb, de még így is nagyon kártékony szellemi lények is köré gyűltek(nem tudom nevezhetők e démonnak), mert nem volt elég természetes védelme ellenük.
4/24 anonim válasza:
Démoni megszállottság? Az csak a túlhajtott csapból is folyó horrorfilmek és rémtörténetek talaja. Ha valaki azt állítja, hogy démonok laknak benne, akkor inkább menjen el a kocsmába és igyon egy pohár sört, mert az legalább nem árt neki.
6/24 anonim válasza:
Ha már egy embert megszáll egy Démon, az már nagy baj. Az illető nincs tudatában mit cselekszik, fizikailag legyengült állapotba kerül. Az elméje zavarodott lesz, beteges, logó fejtartás és elhanyagolt külső a jellemzője.
8/24 anonim válasza:
6 most szimplán leírtál 6 db mentális probléma tüneteit 😂
De legközelebb megmondom az orvosnak hogy amúgy csak démon szállt meg, örülni fog hogy egyenesen a zárt osztályra küldhet
9/24 Grimfox válasza:
Nem véletlen csökkent a "megszállottságok" száma az elmúlt 100-150 évben. A többségéről kiderült, hogy valójában pszichés rendellenesség. A fennmaradó rész az érdekes, amit nem lehet diagnosztizálni, és gyógyszeresen, vagy terápiásan kezelni.
10/24 anonim válasza:
Átveszi a hatalmat feletted és használja a testedet miközben leamortizál és a végén az esetek többségében meghalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!