Szellemjárásban kinek volt része?
Figyelt kérdés
Kérlek benneteket, csak a tapasztalatokat írjátok le, amik valóban meg is történtek veletek.2010. okt. 9. 13:05
11/13 A kérdező kommentje:
Igen,a gyerekek fogékonyabbak az ilyesmire és bevállalósabbak. Én is gyerekként csináltam,ma már felnőtt fejjel nem tenném.
2010. okt. 12. 09:20
12/13 anonim válasza:
ez a kalviatúrás dolog nekem is volt:Sjajj én hiszek bennük és aqnnyira félek kimenni este a sötétben pl wcre :DSoha nem mernék idézni :O:I Max vki tapasztalttal :/:D
14L
13/13 Ricsi97 válasza:
Velem is volt már hasonló..... bátyámmal mentünk haza és ( a lakhelyünk olyan mint a falu de városnak tartják)
na szoval kb este 11 lehetett kb..... és velünk szembe jött egy ember féle (azért féle mert kicsit torz volt...)
és csak káromkodott szerintem nem nagyon értettük (ez elöttünk ugy 5m-re lehetett álltunk...nem szoltunk semmit és inkább hazafelé kerültünk mert akárhogy is betolytunk....
15 vok (bátyám is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!