Kinek volt ienbe része? MI a menete? Ki csinálná meg nekem megfizethető áron?
Figyelt kérdés
Lélekvándorlás az ami érdekel hogy tudom hogy médium kell hozzá és nagybátyám ugyanebbe a korba megcsináltatta magával csak annyi tudok hogy sorozat gyilkos volt és utána 3 napig hányt és remegett.
Engem akkor is érdekel még ha pórul járok akkor is.
Fa**fejek és értelmetlenek kíméljenek .
2010. júl. 11. 23:45
1/11 anonim válasza:
Megmondom én neked ingyen. Az írásod egyből sugallja, hogy te egy ANÁLFABÉKA voltál, akinek nem teljesen sikerült az újra reinkarnálódása... Remélem megköszönöd, hogy sok pénzt megspóroltam neked.
2/11 anonim válasza:
és most ingyen nyelvtan óra következik:
ienbe --> iLYenbeN ( miben? -ban, - ben , mibe? -ba, -be )
ugyenebbeN a korbaN ( szintén, az előző szabály szerint )
Szükségtelen megköszönni!
3/11 anonim válasza:
És ha ennyire érdekel miért nem kérdezed meg a nagybátyád?? ;)
4/11 anonim válasza:
Regresszív hipnózissal lehet elérni, hogy emlékezz, de ha ezek az emlékek rosszak, felkavaróak, a hipnotizőr úgy hoz vissza, hogy ezekre ne emlékezz. Ha ilyet találsz, az nem lesz olcsó.
5/11 anonim válasza:
pszichológus vagy pszichiáter elvégezheti neked a hipnózist :)
7/11 anonim válasza:
Előbb töltsd be a tizennyolcat. Az ilyesmihez mentális érettség kell, hogy fel tudd dolgozni a megélteket.
8/11 anonim válasza:
Én megcsinálom neked 5000000 Ft-ért írj ha érdekel. A haverom is sorozatgyilkos volt, én űztem ki belőle a szellemeket meg az ördögöt. Persze csak előre utalással.
9/11 anonim válasza:
Szerintem IENBE ne vegyél részt mert kiderülne, hogy sorozatban buktál nyelvtanból, és három napig hánynál meg remegnél.
10/11 A kérdező kommentje:
Bekaphatjátok a fa**omat bu*i kritizáló banda remélem örültök hogy helyesen írtam le bu*i kö**ögök!
2010. júl. 13. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!