Szellemjárásban kinek volt része?
Első: Vitatkoznék veled. A kamaszok témakörhöz főként kamaszok, tinik írnak. Felnőttek is előfordulnak, de ritkábban.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Figyeld meg ezt a kérdést, a nagy többség nem felnőtt, aki válaszolt...
Kérdező: Bocs, a kérdésedre nem tudom a választ...
Írtam már, hogy elnéztem, rossz helyre írtam a kérdésem, csak kitörölték és a legelső válaszolót is!
Második hozzászóló: köszi!
Nem tudom mit értesz konkrétan a szellemjáráson.
De amúgy mi már idéztünk szellemet...kicsit durva volt.Annyi volt a lényeg,hogy volt egy üveg,amire rátettünk egy botot.Na szval megidéztük a szellemet,én meg elvettem a botot,de valahogy mikor visszatettem volna akkor megállt a levegőben.Többiek síkítva futottak el xD
Én már régebben is éreztem szellemeket,szval nem ijedtem meg...deee áh.Jaj meg...másnap ugyanott egy pentagramm volt kirakva kavicsokból...de ez ugye lehetett más ember is szóval...:)
Azért megpróbálam visszaküldeni...elvileg sikerült is.
A másik meg,hogy bnőméknél voltunk,szellemidézés megint.Oké...semmi nem történt,gondoltuk semmit nem is kell visszaküldeni.Ja.Másnap arra kelünk,hogy egy dísz leesett...megnéztük és olyan mintha ellett volna érve....de nem is volt elvékonyodva...csak mintha levágták volna.:/
Amúgy nálunk szokott lenni villanykapcsolgatás...belenézek a tükörbe és látok valamit mögöttem...érzem,hogy figyelnek...fura árnyak...fények a sötét szobába...nincs a gép közelébe senki és olyan mintha valaki írna...most meg ugy beszartam mert olyan mintha vlaki kapcsolgatná a villanyt az előszobába...asszem nem megyek ki XDXD
Jaj meg nekem mondták már h egy kapuőrző(elvileg baltazár) itt volt...meg h kiszívták a lelkemet.Ilyenek...de annyira nem veszem komolyan....
Előző vagyok.Hm.Én úgy tudom,hogy ha hozzáértő személy idéz,akkor nem biztos,hogy gonosz szellem jön elő.Sőt amúgy sem biztos.Ilyen ablaknyitva hagyós izében nem hiszek,mert ez nem olyan mint az embereknél...teljesen más síkon mozognak,szóval....:DDD
Amúgy neked volt már részed benne?:)
Nem tudom hogy ez most ide tartozik-e de mióta a kocsi elütötte az egyik kismacskánkat azóta az anyjának más a hangja...olyan mint a halott cicáé volt. Nem mindig csak néha nyávog olyan hangon. Vagy pl volt már olyan nem is egyszer h be akartam csukni az ajtót de megállt és hangja volt, mintha valamit odazártam volna, de nem volt ott semmi. És egyszer láttam egy olyan fehér csíkot elsuhanni, egy picivel a padló fölött,és néha éjszaka olyan hangot hallok mintha valaki a konyhában tekerné le a kóla kupakját de nincs senki a konyhában. Egyszer pedig mikor egyedül vtam otthon olyan hangot hallottam mintha valaki írna a billentyűzeten. Nem is mertem átmenni abba a szobába csak miután apum hazajött.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!