Léteznek szellemek, kísértetek, démonok?
Ha nem érdekel a téma, akkir minek vagy itt?
Nem kötelező az ezo témakört látogatni. Kötözködni meg észt osztani, máshol is lehet.
"Ha nem érdekel a téma, akkir minek vagy itt?"
Kérdésekre objektív, valós választ adni.
"Kérdésekre objektív, valós választ adni."
Csak próbálj meg ilyesmit a homoszexualitás rovatban megadni (pl a genderekről), meglátod, hogy meddig fog fennmaradni a hozzászólásod...
Nehezen tudom elképzelni, hogy mind kamu. Egészen biztosan arról van szó, hogy a régi korok embere azt hitte, hogy szellemet látott, azt hitte, hogy XY-nt megszállta egy démon, stb., tehát nem hazudott amikor elmesélte még 100 embernek. Az a 100 pedig mind egyenként elmesélte további 100 embernek, és ezek a történetek a mai napig ránk maradtak.
Ellenben azok a kuruzslók és sarlatánok, akik magukat médiumnak, hallottakkal suttogónak, ördögűzőnek, sámánnak, meg mit tudom én még minek adják ki magukat, és lehúzzák a klienseket, na azok egészen biztosan mind kamuznak.
"Kötözködni meg észt osztani, máshol is lehet."
Válaszoltam egy kiírt kérdésre, erről szól ez az oldal, nem?
Neked semmi se elég jó. Direkt miattad mentem le a szintedre, de neked ez se jó. Miért nem mész olyan témába, ahol a válaszadók is, a kérdés is, a válaszok is elég érettek neked?
Talán, nem is a téma számít neked, hanem a konfrontáció es a személyeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!