Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz, hogy addig jó, amíg...

Igaz, hogy addig jó, amíg nincs kapcsolatom természetfeletti lényekkel?

Figyelt kérdés
Mármint amíg nem érzékelem, nem látom őket. Egy ismerősöm nagyon fogékony ezekre a dolgokra, beszélgettünk a témában. Mondtam neki jó lenne belelátni, hinni benne, hogy a világ több annál, amit általában tapasztalunk. Viszont ő azt mondta, addig örüljek, amíg nem veszek ebben részt. Jobban nem mentünk bele. Nyilván okkal gondolja így. Tehát túl nagy ára van annak, hogy ezáltal valaki megbizonyosodik róla, van élet a halál után?

2023. márc. 5. 06:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem két teljes évig minden napom borzalmas volt. volt h 3 hétig semmit nem aludtam. aztán 2 évig ritkábban. most kezd jobb lenni, vagyis pozitívabb lények stb.

sokakkal írtam már itt is, személyesen is stb.

minden védelmi praktika haszontalan volt számomra. irigylem akik csak pozitív dolgokat észlelnek és van védelmük.

minden nap vannak karcolásaim és harapás nyomaim. a lila foltokról és véraláfutásokról nem is beszélve.

de senkit sem érdekel.

minden ember nagyon szemét velem.

nem tudom h mindez miért van.

2023. márc. 5. 14:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

én egyedül élek. a füzetem magától elöttem szétgyűrődött, függöny magától elhúzódott, fénykép keretek leestek,kristály köveim repkedtek stb. ugye ezt senki nem hiszi el.

egyszer hegyen voktam a barátommal. egy ágyban aludtunk stb. ő is látta h egy fekete karom a lábamnál fogva húzott. nem is aludtunk utánna. de volt pofája másnap délután letagadni és szakítani velem. szakítási duma h nem d@gtunk a hegyen....miközben ő fosott a legjobban.

na ezért sem jó muri. azok is tapasztalhatnak akik az érzéjenyebbek közelében vannak.

2023. márc. 5. 14:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Így már megértem, amit az ismerősöm mondott. Egyelőre nem állnék erre készen, jobb ha nem tapasztalok többet, mint rossz közérzet bizonyos helyeken.
2023. márc. 6. 03:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Lányom!

Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtók nyílnak meg nektek. Mert aki kér, az kap, aki keres, az talál, aki pedig zörget, annak ajtók nyílnak meg.

Vigyázz mit kérsz és vigyázz azzal, amit találsz. Azt pedig jól gondold meg, hogy melyik ajtón zörgetsz, mert megnyitatik neked.

Én javaslom, hogy elsősorban Isten országát keresd és annak igazságát, ami a Krisztus. Őt ismerd meg. Nála kopogtassál, ha kopogtatni akarsz egy ajtón. Ha pedig Ő kopog a te ajtódon, akkor javaslom engedd be és akkor veled vacsorázik.

Mert a legjobb, hogyha amikor majd más ajtókon kopogtatsz, akkor Ő már ott van melletted. Mert ő parancsol a démonoknak, ördögöknek és a tisztátalan lelkeknek. Sőt, ha veled van Ő maga is mutat neked néhány ajtót, melyen kopogtathatsz. Olyan ajtókat, melyeket régóta keresel, melyeket régóta kérsz.

Mert vannak itt olyan eszementek, akik mindenféle kapukat kinyitogattak mindenféle módon. Ám ami átjött azokon az ajtókon, azokkal el nem bírtak. Ráadásul senki sem volt velük, akik parancsolnak az efféle jelenéseknek.

Még mindig vannak ajtók, melyek ki vannak nyitva, noha eddig zárva voltak. Ha ilyet találsz jobb, ha nem hívsz át senkit és ha át is kell menned rajta, azt csak Krisztus társaságában tedd meg.

Mert sokan vannak itt, akik mesének hiszik, míg kinyitva egy ajtót meg nem szállja őket egy tisztátalan lélek. Aztán a hírekből hallunk ezekről: megölte az anyját, Robbantott a rendőrök mellett, Megölte a gyerekét, Ezt megerőszakolta, amazt meg kisemmizte, kirabolta.

Ezek mind így lettek. Viszont, ha Krisztus a barátod, akkor inkább becsukod ezeket az ajtókat. Azok a jó ajtók, melyeket ő nyit meg.

2023. ápr. 11. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!