Létezett bloody mary? és igaz a története? Vagy csak egy kitalálció?
Bloody Mary
Hozzávalók:
- 2 rész vodka
- 5 rész paradicsomlé
- 1/2 tk. citromlé
- 2-3 öntet Worchestershire szósz
- 1-2 öntet Tabasco szósz
- 1 csipet só
- 1 csipet feketebors
Jeget teszünk egy highball pohár kétharmadáig, majd beleöntjük a paradicsomlevet, a citromlevet és a vodkát. Ezután beletesszük a fűszereket és a szószokat, majd az egészet jól összekeverjük. Díszítéshez lime-ot vagy egy zellerszálat is használhatunk. Ízlés szerint variálhatjuk, hogy mennyi fűszert teszünk a koktélba.
A fenyegetőző delikvensnek: én rettegek az alkoholtól, de csak az iható fajtától
Istenkém... Bloody Mary avagy Véres Mária Aragóniai Katalin elsőszülött lánya volt (vmi spanyol király felesége, VIII. Henrik lánya.)
Azért véres, mert ugye Angliában Henrik miatt anglikán egyház volt, ő a katolikust akarta visszaállítani, ezért tűzzel-vassal pusztította az anglikánokat.
Semmi élve eltemetés vagy hasonlók...
ugyan, butaság. Bármilyen kör nem fog meg egyetlen szellemet sem,ahhoz speciális anyag kell, amit ezek a legendakeltők nem szoktak ismerni..
ráadásul hova vinne el???
Hidd el nekünk, ez egy átverés, nincs miért félned
egy legendát meg h ha előhivjuk megöl mert gonosz
a legendát egy honlapon olvastam a előhivását meg az oszt. tálsamtol :
(én)-Csá! hallotál már bloody maryrol?
( ő)-Hello! igen . volt egy haverom aki hallot ilyet hogy : Segitség ! Segitség! és nem mentek ki mert féltek erre reggel. kimentek és láttak egy csomo vért . a másik az hogy irogatták a haverjai azt hogy bloody mary és akkor már magátol irodott . meg h ha elöhivod akkor elöre nézel elvisz ha hátra megöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!