Hogy fejezzem ki tiszteletem és szeretetem a Mennyek Királynője felé? Milyen kéréssel fordulhatok felé? Mit ad?
A Mennyek Királynője a szinkretizmus évei alatt az ókori izraelita társadalomban keletkezett, illetve tisztelt nő/lány istenség volt. A hivatalos vallás, a próféták, több pap, valamint király (főként Júdában, de Izráelben is) elítélte a kultuszát, azonban a nép ennek ellenére is tisztelte, imádta, sőt, egy időben még Salamon templomában is volt oltárja, ahol fátylat szőttek neki és süteményeket sütöttek neki a papnők. Személyét más népek istennőiből gyúrták össze, úgymint a mezopotámiai Ianna és Istár, a kánaánita/föníciai Asera és Astarte, az egyiptomi Ízisz és Hator, valamint személye hasonlított Aphrodité személyére is, hogy ezáltal egy saját istennőt is létrehozhassanak.
Mivel tudnám az Istennő felé kimutatni a tiszteletem? Miben kérhetem a segítségét? Mit ad?
Ezek ugyanazon földönkívüli entitás inkarnációi aki istennőnek képzelte magát pedig csak megvoltak az eszközei,hogy lehozza a megfelelő energiákat,de ha te annyira "istennőited",akkor gondold végig te mit tudnál felajánlani neki ami a mostani erődből,péntárcádból,hálatarsolyodból telik és tedd meg..
Ilyenkor elég a szándék és az érzéscsomag ha idézőjeles istenségeket hívsz meg,hidd el ők ezt azonnal tudják és konstatálják...vagyis nem kell semmiféle bűbáj hozzá..
Persze csinálhatsz egy kisebb házi oltárt neki és naponta rágondolva töltheted az energiáiddal,hogy aztán a kollektív küldkhórja szerethessen az idők végezetéig...
A hatosnak válaszolok elsősorban, és ez az én magánvéleményem, nem vagyok teológus ugyanis:
"Hiszek az egy Úrban:
Jézus Krisztusban,
Isten egyszülött Fiában,
aki az Atyától született
az idő kezdete előtt."
Szülni női dolog. Atya, tehát elsősorban férfiként tekintünk rá, de szült, tehát a női tulajdonságokat is birtokolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!