Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok ilyen viselkedés...

Mit gondoltok ilyen viselkedésről egy anya részéről?

Figyelt kérdés
Ki kapja a telefont a kezemből amikor úgy tartja kedve és megnézi hogy mit nézek rajta. Turkál a táskáimban, nyomoz utánam mindenféleképpen. Már sokszor előfordult hogy olyasmit látott a telefonomon amit én nagyon nem szerettem volna. 18 éves vagyok

#anya #tiszteletenség
2022. júl. 14. 03:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Kontrollmániás valamiért, azt gondolom.

Nem tudom életében van -e amivel lekösse önmagát.

2022. júl. 14. 03:44
 2/15 anonim ***** válasza:
10%
Mindezt természetesen minden ok nélkül, ugye?
2022. júl. 14. 06:37
 3/15 anonim ***** válasza:
27%

A leírásban a válasz.

Egyébként én alapból ilyet nem csinálnék, de el tudok képzelni olyan helyzetet, ahol szükség lehet rá.

2022. júl. 14. 06:51
 4/15 anonim ***** válasza:
13%
Az indokolna ilyen viselkedést csak, ha például egyértelműen rossz társaságba keveredtél volna és kétségbe lenne esve, hogy mit tegyen.
2022. júl. 14. 06:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Nincs semmi ilyesmiről szó, senkivel nem szoktam beszélgetni a legjobb barátnőmön kívül de őt ő is ismeri és tudja hogy rendes, nem csinálunk hülyeségeket vagy ilyesmi.
2022. júl. 14. 07:07
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

Én is 18 éves vagyok, de az én anyám sosem csinált ilyet… a telefon az enyém, ő nevelt fel, tudja hogyan… úgy hogy nem teszek semmi olyat amit nem kéne, illetve azt vallja hogy elmúltam 18 nekem kell vállalnom a felelősséget azért amit teszek

Anyukad bele van bolond ül a abba hogy te mit csinálsz, kösse le magát valamivel mert szerintem nem normális

2022. júl. 14. 08:01
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Emeld fel a hangod, állj ki magadért. Jelezd neki egyértelműen, hogy neked is van privátszférád, ezt tiszteletben kell tartania. Ez bőven túlmegy azon, amit az "amíg az én kenyeremet eszed.." mantrával meg tud magyarázni.
2022. júl. 14. 08:06
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
"Anya, mit szólnál, ha én is turkálnék a táskádban, kikapnám a kezedből a telefont és nyomoznék utánad?" Ha erre az a válasza, hogy ő az anyád és joga van téged ellenőrizni, mondd meg, hogy 18 éves felnőtgt ember vagy, neked is vannak privát dolgaid és nagyon megalázónak érzed, amit csinál, hagyja abba. Légy határozott.
2022. júl. 14. 08:27
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Undorító viselkedés. Ha nekem kapta volna ki a kezemből, én a papucsomat vágtam volna hozzá.
2022. júl. 14. 10:02
 10/15 anonim ***** válasza:
67%
Telefon lezár, ekzedből nem engeded kivenni.
2022. júl. 14. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!