Mit gondoltok ilyen viselkedésről egy anya részéről?
Figyelt kérdés
Ki kapja a telefont a kezemből amikor úgy tartja kedve és megnézi hogy mit nézek rajta. Turkál a táskáimban, nyomoz utánam mindenféleképpen. Már sokszor előfordult hogy olyasmit látott a telefonomon amit én nagyon nem szerettem volna. 18 éves vagyok#anya #tiszteletenség
2022. júl. 14. 03:34
1/15 anonim válasza:
Kontrollmániás valamiért, azt gondolom.
Nem tudom életében van -e amivel lekösse önmagát.
2/15 anonim válasza:
Mindezt természetesen minden ok nélkül, ugye?
3/15 anonim válasza:
A leírásban a válasz.
Egyébként én alapból ilyet nem csinálnék, de el tudok képzelni olyan helyzetet, ahol szükség lehet rá.
4/15 anonim válasza:
Az indokolna ilyen viselkedést csak, ha például egyértelműen rossz társaságba keveredtél volna és kétségbe lenne esve, hogy mit tegyen.
5/15 A kérdező kommentje:
Nincs semmi ilyesmiről szó, senkivel nem szoktam beszélgetni a legjobb barátnőmön kívül de őt ő is ismeri és tudja hogy rendes, nem csinálunk hülyeségeket vagy ilyesmi.
2022. júl. 14. 07:07
6/15 anonim válasza:
Én is 18 éves vagyok, de az én anyám sosem csinált ilyet… a telefon az enyém, ő nevelt fel, tudja hogyan… úgy hogy nem teszek semmi olyat amit nem kéne, illetve azt vallja hogy elmúltam 18 nekem kell vállalnom a felelősséget azért amit teszek
Anyukad bele van bolond ül a abba hogy te mit csinálsz, kösse le magát valamivel mert szerintem nem normális
7/15 anonim válasza:
Emeld fel a hangod, állj ki magadért. Jelezd neki egyértelműen, hogy neked is van privátszférád, ezt tiszteletben kell tartania. Ez bőven túlmegy azon, amit az "amíg az én kenyeremet eszed.." mantrával meg tud magyarázni.
8/15 anonim válasza:
"Anya, mit szólnál, ha én is turkálnék a táskádban, kikapnám a kezedből a telefont és nyomoznék utánad?" Ha erre az a válasza, hogy ő az anyád és joga van téged ellenőrizni, mondd meg, hogy 18 éves felnőtgt ember vagy, neked is vannak privát dolgaid és nagyon megalázónak érzed, amit csinál, hagyja abba. Légy határozott.
9/15 anonim válasza:
Undorító viselkedés. Ha nekem kapta volna ki a kezemből, én a papucsomat vágtam volna hozzá.
10/15 anonim válasza:
Telefon lezár, ekzedből nem engeded kivenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!