Mit gondoltok ilyen viselkedésről egy anya részéről?
Figyelt kérdés
Ki kapja a telefont a kezemből amikor úgy tartja kedve és megnézi hogy mit nézek rajta. Turkál a táskáimban, nyomoz utánam mindenféleképpen. Már sokszor előfordult hogy olyasmit látott a telefonomon amit én nagyon nem szerettem volna. 18 éves vagyok#anya #tiszteletenség
2022. júl. 14. 03:34
11/15 A kérdező kommentje:
Olyan váratlanul ér hogy hirtelen nem tudom lezárni és általában olyankor veszi el amikor tudja hogy nem figyelek oda és ki tudja kapni a kezemből. Az utóbbi ilyen eset ma reggel volt és ahogy akartam visszavenni ő meg nem engedte el, nem is tudom hogy mi történt pontosan de valahogy úgy lekarmolta a kezemet több helyen is hogy a vér is megindult belőle
2022. júl. 14. 16:01
12/15 anonim válasza:
Basszus, ez már szinte rablótámadás!
13/15 anonim válasza:
Ez elég undorító már ne is haragudj, mondd meg neki hogy nem vagy a tulajdona… el se hiszem hogy létezik még ilyen anya, úr isten… ha az enyém látná/látta volna miket csinálok a netem már nem lenne telefonom se :D fiatal vagy, nem kontrollalhat ennyire, van magánélet is
14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, nem azért mondtam mert olyan nagy dolog lenne hogy ez történt, ugyanis én már megszoktam ezeket csak most kezd elegem lenni belőle
2022. júl. 14. 16:10
15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát igen.. Én általában a szobámban telefonozok de bejön és csak elveszi mert mért ne tehetné meg
2022. júl. 14. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!