Mi a véleményetek erről?
Már gyermekkorom óta látok, hallok, érzek dolgokat, amiket más nem. Most nem akarom ezt a nagy sztorit végig írni, inkább az elmúlt pár hónap eseményeit fejteném ki.
18 éves vagyok
Nos, a házban, ahol lakom, rendszeresen látok egy árnyat, különböző helyeken a házon belül. Egyszer a vendégszoba közepén áll, egyszer a nappali közepén ül. Azonban jó pár hete a helyzet változott, a Tv mellett látok egy felakasztott alakot, himbálózik a kötélen. Kijelentem, mind sötét árnyak, csak sötétben látszanak. Egyik reggel a fürdőből (nappali mellett) hallottam, mintha valami kötél nyikorogna.
Na ezek a vizuális tapasztalatok.
Aztán rendszeresen hallok lépteket, kopogást, sőt ezeket párom is hallja, ha itt van.
Nekem egyszer megfogta a karom, bele nyomta a párnába.
Tudom, katyvasz az egész, ezért elnézést, a sztorinak nincs még vége.
Anyámmal nem jó a kapcsolatom, ahogy nővérem gyerekkorát, az enyémet is tönkre tette erőszakos tetteivel.
Így arra gondoltam, ezek lehetnek az általam kibocsátott lelki traumák következményei, bár ezzel csak a hangokat tudnám magyarázni.
Aki idáig eljutott, és elolvasta ezt az egészet,remélem tud segíteni, véleményt alkotni, és megmagyarázni ennek az egésznek az okát.
( A házban nem halt meg senki, de előtte gazdaság volt az utcába 1945-ig. )
Leirom persze, ha kivancsi vagy szivesen.
Nekem meghalt az élettarsam egy balesetben nemrég elég fiatalon. Nehéz volt megszokni azt, hogy mar nincs. Szoval nem tudtam elfogadni ezt és mindig mentem a sirjahoz, nem is amiatt, hogy gondoltam azt majd ott meglatom a kisértetét, hanem csak ugy, mert ott volt eltemetve. Ilyenkor még nem is hittem a tulvilagban, a nem lathato és tapasztalhato dolgokban.
Egyszer estefelé értem ra és akkor mentem, kozben besotétedett. Kb oktober vége lehetett akkor is. Gondolkodtam egy ideig, nem volt senki a temetoben.Egy masik sirnal lattam egy arnyékot. Nem felém tartott, viszont megallt egy ideig. Aztan eltunt. Szerintem az valaki masnak volt a szelleme, igy éreztem legalabbis.
Amikor látom az alakot, sose félek már, mivel szinte minden napos jelenség.
Aki nem hisz ebbe inkább ne is írjon ide, a kérdés azokhoz szól még mindig akik ebbe hisznek.
Tehát eleinte féltem, mert nem tudom a kilétét a lénynek. Próbáltam valamire következtetni a hallható lépéseinek számából, a kopogásból, miért akasztja magát fel stb. De annyira rendszertelenek ezek a dolgok, nem tudok rá jönni. Biztos mindig ugyan azt látom, mert a forma a magassága a testnek megegyezik.
Nemcsak hangokban nyilvánul meg egy tudatalatti trauma,vagy elfojtás hanem vizuális szimbólumok formájában is,akárcsak az álmoknál...illetve a tudatküszöb alatti problémák magukhoz vonzhatnak olyan entitásokat akik ezt tükrözik neked (a vonzzás törvénye alapján)..
pl: "Médea varázsló álomkönyvében az akasztott férfi a támogatás elvesztését szimbolizálja a való életben..."
Freud álomkönyve szerint belső szorongás a társadalmi életben betöltött szerep miatt,tehát védelem..
De az ön/védelem,szeretetteljes gondoskodás hiánya miatt akár a nővéred is lehet mögötte nemcsak te..esetleg anyukád csak rosszul kezeli tehát akárki..
Néztem a Hill haz szellemei sorozatot, ott is valaki azért lett kisértet, mert felakasztotta magat a valos életében.
Nyilvan ez csak film, de azt hiszem a sztori valos torténeten alapul, igy lehet nalad is ez a probléma, hogy valaki ongyilkos lett vagy arra késztették.
A pszichiáteres javaslatokat felejtsd el, de egy pszichológus lehet hogy nem lenne rossz ötlet. Nem a tapasztalásaid miatt, hanem a gyerekkorod és anyád miatt. Hidd el, jobb az ilyen terheket mielőbb letenni: amikor még nem érzed a valódi súlyukat. És ehhez bizony kell a külső segítség.
Hogy a tapasztalássid eltűnnek-e ettől, passz. De hogy boldogabb lesz a hátralévő életed, az biztos.
Azért ha kideríted az akasztott árny titkát, írd meg ide légyszi! 🙂 Jelölöm a kérdést, érdekes esetnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!